Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Módny VÝSTRELOK sexi herečky: Namiesto topu FÓLIA a sukňu vymenila za rybársku sieť!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Meno dominikánskej herečky Massiel Taveres (40) sa naposledy skloňovalo v súvislosti s konfliktom na filmovom festivale v Cannes. Ten mala so ženou z ochranky. No a aktuálne tmavovláska na seba púta pozornosť kvôli svojmu extravagantnému "outfitu". Namiesto topu fólia a sukňu vymenila za rybársku sieť!

Massiel Taveres je dominikánska televízna moderátorka, dizajnérka, herečka a Miss Dominikánskej republiky z roku 2007. Na Topkách sme ju v máji spomínali v súvislosti s konfliktom na prestížnom medzinárodnom filmovom festivale v Cannes. Keď sa totiž chystala na fotenie a mala v úmysle si rozprestrieť vlečku s vyobrazením Ježiša, ochranka ju zastavila. 

No a aktuálne na seba tmavovlasá kráska upútala pozornosť opäť. Tentokrá však svojím extravagantným "outfitom". Ak sa to vôbec oblečením dá nazvať. Paparazzi ju vyfotili na ceste zo solária... No a na sebe mala namiesto topu priesvitnú potravinársku fóliu a ani spodná časť nebola úplne tradičná. Okolo bokov mala totiž ovinutú rybársku sieť. No skrátka poriadny úlet! 

Módny VÝSTRELOK sexi herečky:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Massiel Taveres
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu