Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Vážne zranenie známej moderátorky (70): Po nešťastnom páde si zlomila panvu!

Kathie Lee Gifford
Kathie Lee Gifford (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká moderátorka Kathie Lee Gifford (70) v najnovšom rozhovore prehovorila o svojom veľmi náročnom období. Po operácií bedra mala totiž nehodu, pri ktorej si vážne poranila panvu.

Kathie Lee Gifford sa preslávila ako herečka, skladateľka, speváčka či autorka. Najviac si ju však fanúšikovia zapamätali ako moderátorku, ktorá si počas svojej kariéry prešla takmer všetkým. Momentálne však bojuje s vážnymi zdravotnými problémami. Kvôli operácii bedrového klbu sa musela zotavovať, čo však podľa jej slov zanedbala a následne pri páde utrpela vážne zranenia panvy, ktoré boli podľa jej slov mimoriadne bolestivé. 

„Bola som slabá, pretože som bola na autogramiáde, kde som podpisovala knihy. Bola to moja chyba. Na druhý deň som išla doma otvoriť dvere a spadla som. Stačilo málo, pretože tú oblasť som mala slabú. Následne som sa spamätala až v nemocnici a mala som zlomenú panvu na dvoch miestach. Je to oveľa bolestivejšie, než čokoľvek, čo bolo spojené s bedrom. Panva je veľmi bolestivá, ale už to nezmením," uviedla Gifford pre magazín People

„Nakoniec som sa rozhodla, že v nemocnici zostanem celý týždeň. Už som si nedôverovala. Myslíte si, že svoje telo poznáte, avšak vekom sa mení. Aj keď si to nechcem priznať, tak starnem. Momentálne si tak budú užívať leto všetci okrem mňa," doplnila moderátorka. 

Viac o téme: Kathie Lee Gifford
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu