Pondelok1. júl 2024, meniny má Diana, zajtra Berta

TRAPAS slávnej speváčky na benzínke: Chcela SEXI fotky... Dostala NÁKLAD od manažéra!

Kesha Zobraziť galériu (4)
Kesha (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Speváčka Kesha (37) sa do povedomia verejnosti dostala v roku 2010, kedy zaujala piesňou TiK ToK. Odvtedy sa jej podarilo vydať ešte niekoľko hitov, no v posledných rokoch už toľko nehviezdi. Aktuálne však chcela poprovokovať aspoň sexi fotkami. Namierila si to na benzínku, zaujala pozíciu a... Trapas!

Speváčka Kesha v poslednom období viac ako svojimi piesňami, pútala pozornosť svojím neupraveným výzorom či veľmi neistou chôdzou po večeri s priateľmi. Aktuálne sa bývalá hviezda zjavne opäť snaží dostať do svetových hitparád a tomu prispôsobuje aj svoj vzhľad. Opäť sa prefarbila na blond a... 

Vo štvrtok sa vybrala so svojim tímom na jednu z čerpacích staníc v Los Angeles. Jej úmyslom bolo nafotiť typické sexi fotky. Navlečená v červenej minisukni s krátkym bielym tielkom, k tomu nahodila červený kovbojský klobúk a vysoké čierne čižmy. Skrátka prvoplánový sexi outfit. Na tento photoshooting navyše dorazila v starom červenom kabriolete. 

TRAPAS slávnej speváčky na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Ten odstavila pri stojane a fotenie sa mohlo začať. Blondínka chytila do ruky "pištoľ" a hádzala jednu pózu za druhou. Veľa fotiek však zhotoviť nestihli. O chvíľu totiž vyšiel manažér, ktorý hviezde a jej kolegom jasne vysvetlil, že sa majú pakovať kade ľahšie. Svojím vystrájaním totiž blokovali stojan a na samotné fotenie nemali povolenie. Ups, trapas!

TRAPAS slávnej speváčky na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Kesha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu