Sobota28. september 2024, meniny má Václav, zajtra Michal, Michael, Michaela

Hviezdna dvojica rozprúdila špekulácie: Po dvoch rozchodoch sa objavili bok po boku... Dajú si ďalšiu šancu?

Camila Cabello
Camila Cabello (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Hudobníci Camila Cabello (27) a Shawn Mendes (25) si v minulosti prešli už dvoma rozchodmi. Aj napriek tomu sa ich cesty opäť stretli počas víkendu, kde si spoločne pozreli finále Copa América. Ich zábery sa však okamžite začali šíriť sociálnymi sieťami a fanúšikovia špekulujú, či si dajú ďalšiu šancu.

Dvojica tvorila pár medzi rokmi 2019 a 2021. Následne sa však rozišli a zdalo sa, že ich vzťah je definitívne minulosťou. Minulý rok sa však objavili zábery, na ktorých bolo jasne vidieť, že si dali druhú šancu.

Tá však vydržala len pár týždňov a ich fanúšikovia si mysleli, že je medzi nimi definitívny koniec. Počas tohto týždňa sa však na sociálnych sieťach začali objavovať videá, ktoré zachytili dvojicu počas finále futbalového turnaja Copa América.

Fanúšikovia tak okamžite začali špekulovať o tom, či si dá slávna dvojica aj tretiu šancu. To však vyvolalo zmiešané reakcie a kým niektorí sa začali radovať a prajú si, aby im to tentokrát vyšlo, tak množstvo z nich im odkázalo, aby to už konečne vzdali. 

K špekuláciám sa však napokon vyjadril aj zdroj z ich okolia, ktorý reči o ich ďalšom vzťahu vyvrátil. „Shawn a Camilla sú len kamaráti. Určite sa nedajú opäť dokopy. Bola tam so svojím otcom a náhodne na seba so Shawnom narazili," uviedol zdoj pre The Sun

Viac o téme: Shawn MendesCamila Cabello
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu