Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Hviezdna Sharon Stone ODHODILA podprsenku: HORE BEZ na internete v 66 rokoch!

 Sharon Stone
Sharon Stone (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Herečka Sharon Stone svojho času bláznila hlavy mužom po celom svete. Vďaka úlohe v Základnom inštinkte o nej tajne sníval nejeden z nich. Aktuálne má už hviezda 66 rokov, no stále vie, ako poprovokovať. Zverejnila FOTO hore bez!

Galéria: Sharon Stone

Herečka Sharon Stone podľahla kúzlu výtvarného umenia. Doma má ateliér a keď ju chytí múza, všetko nechá tak a uteká k plátnu. Dôkazom je aj jej najnovšia fotka, ktorú zverejnila na sociálnej sieti Instagram. Práve pod ňou spomína, že k štetcom niekedy uteká aj v skutočne nečakanej chvíli. 

„Niekedy skrátka musím ísť z bazéna rovno k maľovaniu,“ napísala hviezda. Na zábere je navyše zachytená, ako pri maľbe stojí len v spodnom diely plaviek. Sharon sa tak zjavne kúpala hore bez a v tomto "sporom odeve" prešla aj k plátnu. Nuž, keď umelca chytí múza, nemôže si pomôcť!

Záber potešil aj mnohých jej fanúšikov, ktorí na adresu Stone nešetrili chválami. „Keď som bola malá a videla som Základný inštinkt, povedala som si, že si jedna z najkrajších žien, aké existujú. Stále si rovnaká po všetkých tých rokoch. Absolútna ikona!“ znel jeden z príspevkov. Ďalší fanúšik zas pochválil jej prirodzenosť. „Páči sa mi, ako zverejňujete tieto skutočné fotky, kde ste bez všetkého photoshopu. Takto vyzerajú skutoční ľudia a je to krásne!“

Viac o téme: Sharon Stone
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu