Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

HANBU nepozná! Dcéra Brucea Willisa na nákupoch: Načo kabínka? Všetkým ukazovala HOLÉ PRSIA!

Scout Willis Zobraziť galériu (4)
Scout Willis (Zdroj: Profimedia)

LOS FELIZ - Scout Willis (32) je známa svojim extravagantným štýlom obliekania. Topánky, ktoré pripomínali kopýtko, či priesvitné nohavice, spod ktorých jej presvitali tangá... To je len hŕstka toho, čo mala tmavovláska na sebe. Aktuálne si promi dcéra kupovala nový outfit v jednom z obchodov v Los Feliz. Ehm, a ukazovala všetkým svoje nahé prsia!

Slávny Bruce Willis a Demi Moore majú spolu tri dospelé dcéry - Rumer, Scout a Tallulah. A práve prostredná z nich sa v týchto dňoch postarala v uliciach kaliforného Los Feliz o poriadny rozruch. Hanba zjavne nie je pocit, ktorým by tmavovláska trpela. Práve naopak... A nákupy v jednom z miestnych obchodov boli toho dôkazom. 

Scout si medzi vyloženým tovarom našla kúsky, ktoré jej padli do oka. Rozhodla sa preto si ich vyskúšať. Bežne zákazníci k tejto aktivite využívajú skúšobné kabínky... Ona však nie. Vyzliekla tričko pod ktorým nemala podprsenku a s úplne nahými prsiami si rovno pred obchodom skúšala jeden outfit za druhým. Fú, to chcelo odvahu! 

HANBU nepozná! Dcéra Brucea
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

HANBU nepozná! Dcéra Brucea
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Scout WillisBruce Willis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu