Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Dcéra Brucea Willisa prekvapila fanúšikov: Skrachoval jej dvojročný vzťah!

Rumer Willis Zobraziť galériu (2)
Rumer Willis (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Vyzeralo to tak, že dcéra Brucea Willisa - Rumer (36) prežíva nádherné obdobie. Pred vyše rokom totiž privítala na svete svoju prvorodenú dcéru Louettu. Pred pár dňami však fanúšikom oznámila šokujúcu správu o svojom rozchode s otcom jej potomka Derekom, ktorá mnohých zaskočila.

Celú rodinu Brucea Willisa vrátane jeho najstaršej dcéry Rumer trápi už dlhé obdobie zdravotný stav legendárneho herca. Pre ňu však bol doteraz oporou jej partner Derek, s ktorým sa im pred viac ako rokom narodila ich dcéra Louetta.

Rumer však pred pár dňami na svojom profile na sociálnej sieti Instagram odpovedala na otázky fanúšikov, ktorým povedala, že sa môžu pýtať na čokoľvek. Jeden z nich sa spýtal, či je ešte stále vo vzťahu s otcom jej jedinej dcéry a jej odpoveď mnohých prekvapila.

„Nie, som sama. Som veľmi vďačná za Lou. Je najlepšou vecou v mojom živote a navždy budem vďačná za čas v tom vzťahu, ktorý ju mi ju priniesol do života," napísala Rumer, ktorá tak oznámila rozchod so svojím partnerom. 

Dcéra Brucea Willisa prekvapila
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram R.W.)

Viac o téme: Rumer Willis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu