Piatok5. júl 2024, meniny má Cyril, Metod, zajtra Patrik, Patrícia

Legendárna speváčka (74) oznámila smutnú správu: Bojuje s rakovinou... Čaká ju chemoterapia!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Americká speváčka Ann Wilson (74) počas včerajšieho dňa oznámila, že bojuje s rakovinou. Na sociálnych sieťach zároveň potvrdila, že musí odložiť plánované turné s legendárnou kapelou Heart, ktorej súčasťou je už od 70-tych rokov.

Ann Wilson sa preslávila ako hlavná speváčka legendárnej kapely Heart, ktorá má na svojom konte viacero hitov, ktoré poznajú fanúšikovia po celom svete. Členkou tejto kapely je už od 70-tych rokov a pôsobí v nej spoločne so svojou sestrou Nancy.

Počas včerajšieho dňa však svojim fanúšikom oznámila veľmi smutnú správu. Na sociálnej sieti Instagram napísala, že bojuje s rakovinou a bude musieť preložiť plánované turné spomínanej skupiny, ktoré malo byť na programe v druhej polovici tohto roka. 

„Drahí priatelia, nedávno som podstúpila operáciu, pri ktorej mi odstránili nález, ktorý mal rakovinový pôvod. Operácia dopadla úspešne a cítim sa dobre, ale doktori mi odporučili, aby som podstúpila preventívnu chemoterapiu. Okrem toho musím prestať do konca roka vystupovať. Pre tých, ktorí si už kúpili lístky, verte mi, že by som tieto koncerty chcela odohrať. V roku 2025 sa ale plánujem vrátiť," napísala Wilson. 

Ann Wilson
Zobraziť galériu (2)
Ann Wilson  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Ann Wilson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu