Nedeľa30. jún 2024, meniny má Melánia, zajtra Diana

Plánujú zakopať vojnovú sekeru? Harry a Meghan sa zúfalo snažia udobriť s chorou Kate

Meghan Markle, princ Harry Zobraziť galériu (2)
Meghan Markle, princ Harry (Zdroj: Profimedia)

LONDÝN - Vyzerá to tak, že by sa napätá situácia medzi kráľovskou rodinou a princom Harrym (39) a Meghan Markle (43) mohla konečne upokojiť. Dvojica chce totiž znova nadviazať dobré vzťahy s princeznou Kate (42), čo by mohlo viesť k prímeriu aj so zvyškom rodiny.

Slávna dvojica sa podľa magazínu OK! snaží zmieriť so zvyškom kráľovskej rodiny. Aj preto sa pokúša zakopať vojnovú sekeru a nadviazať kontakt s princeznou Kate, ktorá v posledných mesiacoch bojuje s rakovinou.

„Meghan sa zúfalo snaží stať väčšou osobnosťou a ukončiť celý tento spor medzi nimi a rodinou. Obraz toho, že zachránila kráľovskú rodinu, by určite zlepšil to, ako ju ľudia vnímajú," uviedol jeden zo zdrojov. 

„Harry aj Meghan sa zaujímali o to, ako prebiehala liečba Kate, ale nemali priame informácie. Komunikácia s palácom je pre nich veľmi limitovaná. Mali však dosť informácií a sú radi, že sa chystá vrátiť k povinnostiam. Popriali jej veľa zdravia, ale stále nie sú v pozícii, aby dostali nejakú odpoveď. Ani to ich však nezastavilo. Keď sa Kate naplno vráti, tak dúfajú, že ich spory mierne ochladnú a nastane prímerie nielen s ňou, ale aj s Williamom a kráľom," doplnil druhý zdroj. 

Meghan Markle, princ Harry
Zobraziť galériu (2)
Meghan Markle, princ Harry  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Princezná KateMeghan MarklePrince Harry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu