Sobota29. jún 2024, meniny má Peter, Pavol, Petra, zajtra Melánia

Smutné slová Paris Hilton: V minulosti ju sexuálne zneužili… Opísala hrozivé detaily!

Paris Hilton Zobraziť galériu (2)
Paris Hilton (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Paris Hilton (43) sa v posledných rokoch venuje boju za zmenu v nápravných zariadeniach pre mladistvých. Ako tínedžerka si totiž jedno z nich vyskúšala na vlastnej koži a najnovšie opísala, aké hrôzy tam zažila.

Paris Hilton už v minulosti viackrát prehovorila o tom, že v nápravnom zariadení Provo Canyon School zažila otrasné veci. K tomuto obdobiu sa najnovšie vyjadrila aj pred súdom, kde sa konal proces, ktorý má zabezpečiť, aby sa podobné prípady nediali.

Kvôli tomu sa však musela vrátiť k obdobiu, ktoré bolo pre ňu jedným z najhorších v jej živote. Pred súdom opísala to, čo zamestnanci zariadenia robili jej a aj ostatným tínedžerom a jej slová citoval magazín Page Six

„Na základe mojej osobnej skúsenosti viem, ako vám pobyt v týchto zariadeniach ublíži. Tieto programy sľubujú liečbu, rast a podporu, ale namiesto toho mi nedovolili rozprávať, voľne sa pohybovať a 2 roky som sa nemohla ani pozrieť z okna," uviedla známa modelka a herečka.

„Dávali mi veľa liekov a pracovníci ma sexuálne zneužívali. Násilne ma ťahali po chodbách, vyzliekli ma a dali ma na samotku. Množstvo z týchto detí nemá rodičov, ktorí by ich pravidelne navštevovali, čo prispelo k viacerým tragickým incidentom. Ako matke mi tieto príbehy trhajú srdce. To, ako sa s týmito deťmi zaobchádza, je hrozné... Nezastavím sa, pokým nebude americká mládež v bezpečí," doplnila Hilton.

Paris Hilton
Zobraziť galériu (2)
Paris Hilton  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Paris Hilton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu