Nedeľa29. september 2024, meniny má Michal, Michael, Michaela, zajtra Jarolím

Brandon Walsh z Beverly Hills 90210: Oslávil 55 rokov... Aha, ako sa ZMENIL!

Jason Priestley Zobraziť galériu (3)
Jason Priestley (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Kanadsko-americký herec Jason Priestley, ktorého preslávila úloha charizmatického Brandona Walsha z Beverly Hills 90210, v stredu oslávil 55. narodeniny. Od poslednej klapky legendárneho seriálu uplynulo 24 rokov... Aha, ako vyzerá modrooký fešák dnes!

Brandon Walsh bol považovaný za najväčšieho fešáka z partie kamarátov v seriáli Beverly Hills 90210. V čase, kedy túto úlohu kanadsko-americký herec stvárňoval, bol dvadsiatnik. Séria vznikala v rokoch 1990 až 2000...

Brandon Walsh z Beverly
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Fox Network)

V stredu Jason Priestley oslávil 55. narodeniny a za posledných 24 rokov, čo uplynulo od poslednej klapky, sa toho veľa zmenilo. Od práce spred kamier sa presunul za ne - režíruje, taktiež bol výkonným producentom prerábky legendárneho seriálu BH90210. Mimo toho je aj vášnivým automobilovým pretekárom, zúčastnil sa viacerých profesionálnych pretekov. 

Čo sa týka jeho súkromného života, krátko pred ukončením natáčania Beverly Hills 90210 bol Jason rok ženatý s Ashlee Petersen, životnú lásku však našiel až o 5 rokov neskôr. V roku 2005 sa oženil s Naomi Lowde-Priestley s ktorou má dve deti a manželstvo dvojici dodnes funguje. A takto vyzerá herec aktuálne... Pribudli šediny aj vrásky, ale šibalský pohľad zostal!

Brandon Walsh z Beverly
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram JP)

Viac o téme: Jason PriestleyBeverly Hills 90210
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu