Štvrtok24. október 2024, meniny má Kvetoslava, zajtra Aurel

Herec zo Sám doma opísal náročný boj s rakovinou: Schudol 45 kilogramov… Fanúšikom oznámil aj dobré správy!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Americký herec Ken Hudson Campbell (61) prežíval v posledných mesiacoch veľmi náročné obdobie. Jeho život totiž ovplyvnil boj s rakovinou, počas ktorého podľa vlastných slov schudol 45 kilogramov. Okrem toho však prezradil, že pred pár dňami skončil s liečbou a momentálne sa cíti dobre.

V decembri sme vás informovali o tom, že známy herec prežíva veľmi náročné obdobie. Campbellovi, ktorý sa preslávil vo filme Sám doma ako Santa, totiž diagnostikovali rakovinu. Následne musel podstúpiť operáciu a náročnú liečbu. 

Počas tohto mesiaca však Campbell zverejnil aktuality o jeho zdravotnom stave. Počas náročnej liečby totiž schudol 45 kilogramov a mal problémy s pohybom, kvôli ktorým musel využívať pomoc paličky. Herec však napísal, že sa momentálne cíti oveľa lepšie. 

„Keď dokončíte svoju rádioterapiu, tak musíte zazvoniť na zvonček. 6 týždňov, 5-krát do týždňa. Teraz sa už cítim dobre. Moja noha je na tom lepšie a paličku už nebudem potrebovať. Moja krásna dcéra Michaela a jej brat Richard mi boli obrovskou oporou. Takisto som schudol viac ako 45 kilogramov. Naposledy, keď som mal menej, ako 90 kilogramov, som bol na strednej. Ďakujem všetkým za podporu," napísal Campbell na stránke GoFundMe.

Ken Hudson Campbell
Zobraziť galériu (2)
Ken Hudson Campbell  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Ken Hudson Campbell
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu