Štvrtok24. október 2024, meniny má Kvetoslava, zajtra Aurel

Slová známeho herca šokovali fanúšikov: Priznal, že sa pokúsil o samovraždu!

Ryan Guzman
Ryan Guzman (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Opísal najhoršie chvíle svojho života. Americký herec Ryan Guzman (36) je dobre známy aj slovenským divákom vďaka účinkovaniu v seriáli 9-1-1. Pred pár rokmi si však prešiel náročným obdobím, ktoré vyvrcholilo pokusom o samovraždu.

Dramatický seriál 9-1-1 si od svojej premiéry v roku 2018 získal množstvo fanúšikov a dobre známy je aj divákom na Slovensku. Počas tohto roka sa dočkal už svojej 8. série a vyzerá to tak, že príbehy hlavných hrdinov si stále udržiavajú svojich priaznivcov.

Jednou z hlavných tvárí tohto počinu je aj americký herec Ryan Guzman. Toho môžu fanúšikovia poznať aj z iných projektov, ako sú napríklad filmy Chlapec od vedľa či Let’s Dance: Revolution. V najnovšom rozhovore však priznal, že pred pár rokmi si prešiel neľahkými chvíľami, keď sa pokúsil zobrať si vlastný život. 

„Približne pred siedmymi rokmi som sa v jeden moment pokúsil o samovraždu. Našťastie sa mi to nepodarilo. Našťastie mi dal Boh druhú šancu. Od tejto chvíle beriem každý ďalší krok ako príležitosť vymazať to, čo sa vtedy stalo a budovať na tom, vďaka čomu som prežil," povedal Guzman v podcaste I've Never Said This Before.

Viac o téme: Ryan Guzman
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu