Piatok25. október 2024, meniny má Aurel, zajtra Demeter

Žena (†39) slávneho producenta spáchala SAMOVRAŽDU: Mŕtve telo našli pri hotelovom bazéne!

Bradley Thomas s manželkou Isabelle Zobraziť galériu (2)
Bradley Thomas s manželkou Isabelle (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Svetom šoubiznisu otriasla veľká tragédia! Producent filmu Killers of the Flower Moon, ktorý je nominovaný na Oscara, Bradley Thomas prišiel o svoju manželku Isabelle Thomas. Podľa medializovaných informácií spáchala samovraždu v jednom z hotelov v Los Angeles.

Zhruba tri týždne dozadu zavítala dvojica spoločne na večierok, ktorý sa konal v súvislosti s odovzdávaním cien BAFTA, kde s úsmevom na tvári pózovali prítomným fotografom. Bradley Thomas totiž momentálne žne pracovné úspechy vďaka filmu Killers of the Flower Moon. Dnes sú médiá plné správ o tragédii. 

Ako informuje Daily Mail, mŕtve telo mladej ženy bolo nájdené v pondelok večer pri bazéne hotela Angeleno. Podľa všetkého ukončila svoj život skokom z okna. 

Bradley a Isabella spečatili svoju lásku svadbou pred piatimi rokmi. Spolu mali dvojičky - dcéry Poppy a Grace. Producent má aj staršie deti Lucy a Charlieho. Isabelle Thomas pochádzala z Británie a študovala na Oxforde. Pôsobila napríklad aj ako moderátorka a DJ-ka.  

Mladú blondínku na sociálnych sieťach oplakáva aj herečka Jameela Jamil, s ktorou si boli blízke. Mali sa dokonca nedávno stretnúť, avšak herečka to kvôli práci odkladala. „Tento týždeň som náhle stratila priateľku. Nečakajte na neskôr. Nespoliehajte na to, že môžete spolu zostarnúť. Nečakajte, že svet je spravodlivý alebo dáva zmysel. Neberte nikoho a nič, čo milujete, za samozrejmosť. Moje srdce je úplne zdrvené a nemyslím si, že sa z tohto niekedy zotavím," uviedla na Jameela. „Premeškala som svoju príležitosť povedať jej, že ju milujem a môcť ju naposledy objať,” dodala. 

Herečka Jameela Jamil prišla o svoju dobrú priateľku.
Zobraziť galériu (2)
Herečka Jameela Jamil prišla o svoju dobrú priateľku.  (Zdroj: SITA)

Bradley Thomas bol okrem spomínaného filmu tiež producentom počinov Blbý a blbší a Niečo na tej Mary je. 

Viac o téme: Bradley ThomasIsabelle Thomas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu