Pondelok28. október 2024, meniny má Dobromila, zajtra Klára, Kiara

Barkolová opäť otužuje: FOTO V bikinách DRÁŽDI schudnutou postavou!

Erika Barkolová
Erika Barkolová (Zdroj: Ramon Leško)

BRATISLAVA - Erika Barkolová (47) prednedávnom šokovala výrazne zmenenou postavou. Figúru si stále udržiava a aktuálne sa dala aj na otužovanie. Aha, opäť dráždi v bikinách!

Erika Barkolová v septembri svojich fanúšikov prekvapila schudnutou postavou. Zverejnila vtedy sériu fotiek v bikinách a najnovšími zábermi vtedy všetkým vyrazila dych. Neskôr prezradila, že za výraznou zmenou stojí z časti aj jej rozchod po 5 rokoch. Moderátorka mala vždy blízko k športu a teraz k nemu začala znova inklinovať. A ba čo viac! Opäť sa dala na otužovanie. Otužovanie, čiže pravidelné vystavovanie tela chladu, má množstvo pozitívnych účinkov na fyzické aj psychické zdravie.

Galéria: Erika Barkolová kedysi a dnes

Jedným z hlavných benefitov otužovania je posilnenie imunitného systému. Otužovanie môže zvýšiť produkciu bielych krviniek, čo pomáha zlepšovať obranyschopnosť organizmu a znižovať riziko bežných infekcií, ako sú prechladnutie a chrípka. A práve toho si je vedomá Erika, ktorá svoje otužovanie aj zvečnila na sociálnu sieť. „Tvár sa ako na Bahamách. Voda 12,6, dobré plávaníčko," napísala k záberom, na ktorých dráždi v bikinách. V plnej paráde tak predviedla svoju schudnutú figúru.

Viac o téme: Erika Barkolová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu