Štvrtok24. október 2024, meniny má Kvetoslava, zajtra Aurel

Hilmerová a Bekr sa brali pred 15 rokmi: Veľké TAJNOSTI... Hostia NETUŠILI, že idú na SVADBU!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Monika Hilmerová (50) a Jaro Bekr (52) tvoria stabilný pár slovenského šoubiznisu. Svoje áno si povedali pred dlhými 15 rokmi a práve dnes oslavujú výročie. Pri tejto príležitosti si na svoj veľký deň zaspomínali. Prípravy prebehli v úplnej tajnosti... Ani hostia netušili, že idú na svadbu!

Keď sa v roku 2008 Jaro Bekr a Monika Hilmerová dali dokopy, hneď vedeli, že je to to pravé. Už o rok nato si povedali svoje áno. Všetko plánovali v úplnej tichosti a len rodičia vedeli, že sa chystajú zobrať. Ďalší hostia boli v tom, že idú na párty, ktorú v tom čase tanečník s obľubou organizoval. Ten si dnes na deň D zaspomínal na sociálnej sieti Facebook. 

Dnes totiž od toho momentu uplynulo presne 15 rokov. „Jedna z mála fotiek zo svadobnej žärky, kde sa nefotilo, iba zabávalo. Nikto nevedel, že sme doobeda mali obrad v Dóme sv. Martina iba s úzkou rodinou. Kamaráti boli večer pozvaní do staršej továrne na nite, ktorú sme nechali vyzdobiť, doviesť stoly, jedlo, kapelu a DJa,“ opísal svoj veľký deň Bekr. 

Hilmerová a Bekr sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

„Všetci očakávali žúrku, akú som z času na čas organizoval a tak nikoho nenapadlo, že ich, potom čo vyjdú na 3. poschodie hrdzavými točitými schodmi, budeme s Monikou čakať vo svadobnom. Tým pádom po počiatočnom šoku bola gratulácia "vy svine, čo ste nám to nepovedali" asi tá najjemnejšia a ostatné absolútne nepublikovateľné,“ opísal tanečník. 

Nikto nečakal, že ide na svadbu a podľa toho sa aj obliekli. „Ľudia oblečení normálne ako do mesta, či v crocsoch so psom, keď si kamoš odbehol z venčenia. Dodnes na to rád spomínam. Dodnes ďakujem osudu za to, že sme sa stretli,“ dodal milujúci manžel. 

 

Dnes je to 15 rokov od tejto fotky...jedna z mála našich fotiek zo svadobnej žúrky kde sa nefotilo, iba zabávalo 😉 Nikto...

Posted by Jaro Bekr on Wednesday, October 23, 2024

 

Viac o téme: Jaro BekrMonika Hilmerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu