Nedeľa20. október 2024, meniny má Vendelín, zajtra Uršuľa

TRETIE dieťa na ceste: Karlos Vémola a Lela budú opäť rodičia... Výber mena vás DOSTANE!

Karlos Vémola s manželkou Lelou Ceterovou Zobraziť galériu (3)
Karlos Vémola s manželkou Lelou Ceterovou (Zdroj: Ján Zemiar)

PRAHA - Šokovali verejnosť! Karlosovi Vémolovi a jeho manželke Lele sa podarilo dosť dlhú dobu tajiť tehotenstvo. Bývalá playmate nosí pod srdcom ich tretie dieťa. A pri výbere mena párik opäť nesklamal.

Opäť sa im rozrastie rodinka! Karlos Vémola a Lela Ceterová šokovali radostnou správou. Čoskoro budú piati. K dcérke Lili a synovi Rockymu pribudne další chlapček. A výber mena vás dostane. Netradičné meno priniesol ako prvý denník Blesk.cz. „Bude to malý Arnie! Už máme doma Rockyho a toto bude malý Arnie," prezradil Karlos. 

„Deti robia náš život dôležitým s naplneným. Každé dieťa je živou správou o láske a ľudských príbehoch, ktorú pošleme do časov, ktoré neuvidíme. Lilinka a Rocky nás naučili snívať s otvorenými očami a mysľou. Vďaka ním veríme na zázraky," napísala na sociálnu sieť influencerka. A zverejnila aj rodinné fotografie, na ktorých jej už vidno krásne tehotenské bruško. Gratulujeme! Lela a Karlos mali svadbu v roku 2022, aj keď tvorili pár dávno predtým. Ich lásku však poznačilo niekoľko nepríjemných situácii, keď bol zápasník svojej milej neverný. Všetko však ustáli.

Viac o téme: DieťaTehotenstvoLela CeterováKarlos Vémola
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu