Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Vémolova Lela v STRACHU: V ústach jej našli niekoľko hrčiek... Čaká ju 3-hodinová OPERÁCIA!

Karlos Vémola s manželkou Lelou Ceterovou Zobraziť galériu (2)
Karlos Vémola s manželkou Lelou Ceterovou (Zdroj: Ján Zemiar)

PRAHA - Manželku MMA zápasníka Karlosa Vémolu (38), Lelu, (35) čakajú náročné chvíle. V ústach si totiž našla hrčku, ktorá nechcela zmiznúť. Zubár jej po vyšetrení oznámil, že ich tam má niekoľko... Musí podstúpiť náročnú operáciu!

Galéria: Lela Vémola

Lela dúfala, že po Karlosovom vyhratom zápase nad Attilom Véghom, si s rodinkou užije pohodové prázdniny. Opak je však pravdou. Čaká ju totiž náročná 3-hodinová operácia. Dôvodom je hrčka, ktorú si objavila v ústach. Po vyšetrení jej zubár oznámil, že ich má na ďasnách niekoľko a treba ich dať von. 

„Na ďasne sa mi urobila hrčka, ktorá nemizla. Môj stomatológ ma poslal na röntgen a ten ukázal, že mám v ústach niekoľko cyst. Okamžite ma objednal na operáciu, ktorá bude trvať tri hodiny. Mám veľký strach, ale iná možnosť nie je,“ priznala Blesku blondínka, ktorá zákrok podstúpi už dnes. 

„Všetky cysty sa musia vyrezať, potom vyplniť špeciálnym materiálom a zažiť. Budem môcť len tekutú stravu a niekoľko dní budem brať antibiotiká. Asi dosť schudnem, s tým ale nič neurobím, zdravie je to najdôležitejšie,“ dodala Lela. Prajeme skoré zotavenie! 

Manželka Karlosa Vémolu, Lela Ceterová
Zobraziť galériu (2)
Manželka Karlosa Vémolu, Lela Ceterová  (Zdroj: Peter Frolo)

Viac o téme: Karlos VémolaLela Vémola
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu