Sobota12. október 2024, meniny má Maximilián, Maxim, Max, zajtra Koloman

Český herec si poriadne ZAVARIL: Bejzbalkou ZDEMOLOVAL kaderníctvo!

Matouš Rajmont Zobraziť galériu (2)
Matouš Rajmont (Zdroj: Facebook MR)

PRAHA - Narobil si poriadne problémy! Matouš Rajmont (51), syn známej herečky Ivy Hüttnerovej (75) sa nepohodol so svojím bývalým spoločníkom, a tak sa rozhodol rozmlátit kaderníctvo bejzbalovou pálkou.

Český herec Matouš Rajmont si poriadne zavaril. Kamera ho totiž zaznamenala ako demoluje kaderníctvo. „Nepoznáte ho? Matouš Rajmont… nám rozmlátil v ranných hodinách pobočku a výklad s bejzbalovou pálkou... a ďalej sa vysmieva a údajne nás plánuje vypáliť,“ uviedol na svojom profile bývalý spoločník Rajmonta. Na miesto bola privolaná aj polícia, ktorá sa prípadom zaoberá.

„K udalosti došlo 9. októbra po siedmej hodine rannej, teraz už stotožnený päťdesiatjedenročný muž vnikol do priestorov barbera v Čiernokosteleckej ulici v Říčanoch. Zničil tam vybavenie a tiež vylial určitú farbu, ktorá bude ešte predmetom skúmania. Škoda bola predbežne vyčíslená na takmer 100 tisíc korún. Na mieste bol kamerový systém,“ uviedla pre eXtra.cz stredočeská policajná hovorkyňa Michaela Richterová.

„Dotyčný muž bol už vypočutý a potom prepustený, k oznámeniu obvinenia zatiaľ nedošlo. Policajti vo veci začali úkony trestného konania pre podozrenie zo spáchania trestného činu poškodenia cudzej veci. Právna kvalifikácia sa ešte môže zmeniť či rozšíriť, pretože sa preverujú ešte ďalšie tvrdenia a okolnosti,“ doplnila. Syn českej herečky Ivy Hüttnerovej sa ku svojmu činu priznal. Pokiaľ mu bude na súde čin preukázaný a bude právoplatne odsúdený, môže mu hroziť väzenie až na jeden rok, zákaz činnosti alebo peňažný trest.

Viac o téme: Matouš Rajmont
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu