Streda9. október 2024, meniny má Dionýz, zajtra Slavomíra

Novú šou povedie Vladimír Kobielsky: SPIEVAŤ ste ho ešte nikdy nepočuli! Exkluzívne VIDEO

Sieň slávy moderuje Vlado Kobielsky, stály hudobný hosť je Fragile Zobraziť galériu (6)
Sieň slávy moderuje Vlado Kobielsky, stály hudobný hosť je Fragile (Zdroj: Ľubomír Pidaný, STVR)

BRATISLAVA - Vlado Kobielsky je uznávaný herec. Málokedy, ak vôbec, sme ho ale počuli spievať. Až do tejto chvíle!

Sieň slávy je exkluzívny pôvodný formát Slovenskej televízie, ako spomienka na dôležitý celoživotný prínos vzácnych ľudí. Hostiteľom programu je herec Vladimír Kobielsky, hudobne večerom sprevádza accapella Fragile, Fragile ensemble a hostia. Pre Kobielskeho je moderovanie tak trochu nová úloha. Máme na mysli moderovanie tak veľkého programu, ako je Sieň slávy. Herec nás však prekvapí aj čímsi iným. Prvýkrát ho budeme počuť spievať. A to nie iba jednu pesničku. „Ako moderátor-hostiteľ v Sieni slávy som musel naspievať úvodnú a záverečnú pieseň. Ja, ktorý sa spevu nijako zvlášť nevenujem. Zadanie však bolo jasné a musel som sa s tým popasovať. Sám som zvedavý, ako to bude divákmi prijaté,“ povedal herec na margo svojho spevu.

Tak náročné to ale zrejme nebolo, veď hodiny spevu mal už na konzervatóriu a na VŠMU. „Braňovi musela stačiť moja výbava a s tou musel pracovať. Ja som len počúval, čo mi radí, veril mu a dúfal, že to vyjde. A myslím si, že sa nám nakoniec podarilo vykúzliť sympatický výsledok. Ešte to nie je na koncertnú šnúru s Fragile, ale nie sme ďaleko od tejto ponuky,“ so smiechom sa zveril Kobielsky.

Sieň slávy moderuje Vlado Kobielsky, stály hudobný hosť je Fragile
Zobraziť galériu (6)
Sieň slávy moderuje Vlado Kobielsky, stály hudobný hosť je Fragile  (Zdroj: Ľubomír Pidaný, STVR)

Priznáva však, že to bola výzva. „Nie, že by som nikdy predtým nespieval. Občas nejaké rozprávky, ktoré sa vydávali na CD, ale vždy to bol pre mňa stres. Tu sa to zbehlo tak rýchlo, že som nemal čas na žiadne obavy. Ale Braňo Kostka bol veľmi trpezlivý a pomohol mi, za čo som mu naozaj vďačný,“ vzdal hold hudobníkovi, ktorý ho nenechal v štichu, skôr naopak. Vo všetkom mu pomáhal. „Absolútne. Poslal mi piesne, ktoré zložil a nafrázoval ich. To mi veľmi pomohlo. Potom sme sa stretli u neho v štúdiu, kde sme ich kúsok po kúsku dolaďovali. Keď máte štipku talentu a dobrú zvukovú techniku, tak sa to dá,“ s úsmevom uzavrel Kobielsky. Nielen na jeho spev, ale aj na prvého hosťa sa môžete tešiť pri sledovaní novej relácie Sieň slávy už vo štvrtok o 20.30 na Jednotke.
 

Novú šou povedie Vladimír Kobielsky: Pri TOMTO ste ho ešte nevideli! VIDEO musíte vidieť (Zdroj: STVR)

Viac o téme: Sieň slávyVlado KobielskySTVR
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu