Utorok24. september 2024, meniny má Ľubor, Ľuboš, zajtra Vladislav

EXmanželka Magálovej syna (†49): PRVÉ slová o bolestivom odchode... Život je niekedy veľmi KRUTÝ!

Zuzana Magálová smúti za exmanželom
Zuzana Magálová smúti za exmanželom (Zdroj: Facebook Z.M.)

BRATISLAVA - V nedeľu Slovenskom obletela smutná správa o smrti syna Kamily Magálovej. Jeho nečakaný odchod zasiahol všetkých. Teraz sa vyjadrila aj jeho exmanželka Zuzana.

Kamila Magálová momentálne prežíva to najhoršie, čo môže rodiča postretnúť. Jej syn Martin nečakane zomrel pri konskom póle. Milovaný šport sa mu stal osudným. Jeho smrť zasiahla blízkych, kamarátov a dokonca aj exprezidenta Andreja Kisku.

„Keď odchádzajú anjeli. Martin Magál bol úspešný človek s obrovským srdcom. Dobrým Anjelom bol od jeho vzniku. Pomáhal, radil. Náchádzal nových Anjelov, partnerov. Keď sme zakladali Romade, zase nezaváhal ani sekundu a právna kancelária, kde pracuje, nám poskytla zadarmo svoje služby.... Život človeka sa nemeria jeho dĺžkou, ale stopou, ktorú po sebe zanechá. Martin, Tvoja stopa je silná a nezmazateľná. Ďakujeme! RIP," napísal na sociálnej sieti Facebook.

Po dvoch dňoch prelomila mlčanie aj Magálova bývalá manželka Zuzana. „Život je niekedy veľmi krutý, nevypočítateľný a hlavne pominuteľný. Buďme vďační za krásne a šťastné momenty, kým trvajú. 25 rokov. RIP," vyjadrila sa. Martin Magál a Zuzana Magálová sa rozviedli v roku 2019. Z ich manželstva vzišli dve deti - syn Gregor a dcéra Kristína.

Viac o téme: Martin MagálSmrťZuzana Magálová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu