Utorok17. september 2024, meniny má Olympia, Melisa, zajtra Eugénia

VÁŽNE zranenie hviezdy Mamy na prenájom: FOTO z nemocnice na vozíku!

Peter Kiss Zobraziť galériu (3)
Peter Kiss (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Hviezda Mamy na prenájom Peter Kiss sa vážne zranil. Skončil v nemocnici, nevedel chodiť po vlastných, tak musel využiť invalidný vozík.

Peter Kiss sa zviditeľnil účinkovaním v seriáli Mama na prenájom. Na obrazovkách televízie Markíza hviezdi ako gynekológ Milan Staviarsky. Práci však bude musieť dať na istý čas zrejme zbohom. Na Instagrame zdieľal záber, ako ho kamarát tlačí v nemocnici na vozíku. Nešlo o žiadne natáčanie, ale realitu. Peter sa totiž vážne zranil. Šmykol sa v topánkach a natrhol si väzy.

„Natrhnuté väzy s @mincoszalay. Šmykol som sa v topánkach, ktoré mi zohnal, tak ma musel tlačiť," napísal k videu. Keď ho uvidel v nemocnici personál, hneď sa s ním chceli aj odfotiť. „Primár na kontrole," zasmial sa. „Vraj sa treba usmievať aj keď sa vám od bolesti trasú kútiky," dodal k záberu, na ktorom pózuje pri sestričke.

Natrhnuté väzy sú zranenia, pri ktorých dochádza k čiastočnému alebo úplnému roztrhnutiu väzov, čo sú pevné pruhy spojivového tkaniva spájajúce kosti v kĺbe. Najčastejšie postihnutými oblasťami sú členok, koleno alebo chodidlo. Takéto zranenie vzniká zvyčajne pri náhlych pohyboch, pádoch, športe alebo preťažení. 

Peter Kiss skončil na vozíku
Zobraziť galériu (3)
Peter Kiss skončil na vozíku  (Zdroj: Instagram PK)

Peter Kiss skončil na vozíku
Zobraziť galériu (3)
Peter Kiss skončil na vozíku  (Zdroj: Instagram PK)

Viac o téme: NemocnicaZraneniePeter KissMama na prenájom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu