Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Jedna šanca a dosť?! Je fajn byť Koleníkov kamarát: TOTO robí, keď ide do tuhého

Seriál Druhá šanca pokračuje treťou sériou
Seriál Druhá šanca pokračuje treťou sériou (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA – Ján Koleník v seriáli Druhá šanca dostal šancu na život, ale šance dostáva takmer každý deň ako lekár pri liečení svojich pacientov. V reálnom živote sa snaží druhé šance držať pevne v rukách a využiť ich čo najlepšie, ako vie.

Ján Koleník stvárňuje primára, ktorý sa vyznačoval nulovou empatiou, nulovým súcitom a nulovou emocionálnou angažovanosťou. Avšak po tom, čo ho pacientov otec strelil do hlavy, sa jeho život zmenil. Zranenie mu síce vymazalo spomienky za posledných 12 rokov, získal však emocionálny rozmer. V reálnom živote si Koleník na svoju druhú šancu v živote nevedel spomenúť. Ide jeho život naozaj priamočiaro, bezbolestne a iba úspešne? „Nemôžem to tak trúfalo povedať, ani sa nechcem rúhať…“ povedal herec a dodal, že druhú šancu nevníma iba v negatívnom zmysle slova: „Dúfam, že ak dostanem alebo ak som dostal druhú šancu, tak to bolo preto, že som nesklamal.“



Určite sa mu však stalo, že sa niekedy s niekým pohádal alebo ho nejaký priateľ sklamal. Dáva takým ľuďom druhú šancu on sám? „Ja som typ, že ak s niekým vnútorne nesúhlasím, tak skôr sa uzavriem a prestanem komunikovať. To je môj spôsob boja“, priznal a odpovedal aj na otázku, čo si najviac váži na svojich priateľoch.

Jedna šanca a dosť?! Je fajn byť Koleníkov kamarát: TOTO robí, keď ide do tuhého (Zdroj: NL/TH)

Viac o téme: Ján KoleníkDruhá šanca
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu