Piatok20. september 2024, meniny má Ľuboslav, Ľuboslava, zajtra Matúš

Pocisková má deti na súkromnej škole: Prečo by sme nezvládli štátnu školu!

Nela Pocisková
Nela Pocisková (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Nela Pocisková je nielen skvelá herečka a speváčka, ale v prvom rade mama dvoch detí, syna Hectora a dcérky Lianky, ktoré vychováva s partnerom Filipom Tůmom. A v živote rodičov sa tento rok udiali veľké zmeny.

Nela Pocisková a Filip Tůma  patria k najharmonickejším párom v našom šoubiznise a spoločne s láskou vychovávajú svoje dve deti, syna Hectora a dcéru Lianku. Z oboch detí sú od septembra už školáci: „Máme doma čerstvú prváčku a čerstvého druháka, ktorý mi trošku nadáva za to, že je druhák, lebo mal odklad,“ prezrádza s úsmevom obľúbená herečka, ktorá svoje rozhodnutie dať Hectorovi odklad neľutuje, práve naopak. „Keď sme riešili prvú triedu, tak som mala z neho pocit, že by sa mohol ešte vyhrať, potreboval sa hrať s kamarátmi, športovať, veľa byť vonku, jašiť sa a robiť zle, tak som si vravela, že mu dám odklad. Že bude trošku silnejší fyzicky aj psychicky pripravený na školu, aj som chcela, aby sa dostal na jednu konkrétnu školu, takže som chcela, aby sa lepšie pripravil a boli sme viacej v kľude.“

Neline obe deti navštevujú súkromnú školu v Bratislave a na Hectorovi badá obrovské pokroky. „Za ten rok spravil na tej škole tak obrovský skok, že už po pol roku som si hovorila že fúúú! Možno nie tak vedomosťami, ale skôr takým zmýšľaním, že sa niekedy rozpráva ako dospelý so mnou.“ Dôvodov, pre ktoré si spomínanú školu nevie vynachváliť, je viac a Nela otvorene pomenovala to, s čím má problém mnoho rodičov... Nuž a prvé týždne v škole má za sebou už aj mladšia Lianka, z ktorej sú rodičia doslova na mäkko! 

Pocisková má deti na súkromnej škole: Prečo by sme nezvládli štátnu školu! (Zdroj: NL/TH)

Viac o téme: Nela PociskováDeti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu