Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

DRAMATICKÝ pád manžela známej Češky: Zletel zo schodov... Odviezla ho záchranka!

Saskia Burešová
Saskia Burešová (Zdroj: ČT)

PRAHA - Fúha! Česká televízna legenda (78) prežívala poriadne dramatické chvíle. Jej manžel totiž zletel zo schodov a skončil s rozseknutou hlavou. Z miesta ho musela odviezť záchranka!

Saskia Burešová je česká televízna a rozhlasová moderátorka. Jej manželom je od roku 1972 televízny režisér Petr Obdržálek. A práve oňho prežívala teraz obrovský strach, ako informuje denník Blesk.cz. „Môj manžel je džentlmen za každých okolností a nikdy by ma nenechal nosiť tašky. Aj tentoraz som ich niesla na nakrúcanie a mala v nich oblečenie, scenáre, obuv a líčenie,“ povedala legendárna hlásateľka, čo sa v ten okamih stalo.

„Bohužiaľ cez ne nevidel a zle stúpol. A pretože mal plné ruky, nemohol sa zachytiť,“ popísala desivý moment. „Zrazu som videla, ako na schodoch pred televíziou letí hlavou dole a krv sa mi zastavila v žilách!“ pokračovala. „Poranil si hlavu, tiekla z neho krv. Okamžite bola privolaná sanitka a tá ho ihneď odviezla do nemocnice,“ dodala. Jej manžel mal šťastie v nešťastí. „Pri tom nešťastí bolo veľké šťastie, že všetky kosti zostali celé. Po tele má hematómy a veľa stehov na hlave, ale aj tak pri nás musela stáť šťastena,“ dodala.

Viac o téme: PádManželSaskia Burešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu