Utorok17. september 2024, meniny má Olympia, Melisa, zajtra Eugénia

Od NEHODY Petry Vajdovej uplynuli už 3 dni: Svoj TREST herečka stále NEPOZNÁ!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - V stredu Slovensko obletela správa, že herečka Petra Vajdová havarovala pod vplyvom alkoholu. Od nehody uplynuli už 3 dni... No herečka svoj trest stále nepozná!

V Dunajskej Lužnej sa v utorok večer (13.8.) stala nehoda vodičky vozidla Volvo XC40. Došlo k nej na parkovisku pred futbalovým štadiónom, kedy žena počas toho, ako chcela zaparkovať, narazila prednou časťou vozidla do tam zaparkovaného vozidla zn. Renault, ktoré bolo v dôsledku nárazu odrazené do za ním stojaceho vozidla zn. AUDI.

Nehoda Petry Vajdovej
Zobraziť galériu (3)
Nehoda Petry Vajdovej  (Zdroj: FB/Polícia SR)

Ako sa ukázalo, vo Volve sedela Petra Vajdová a spolu s ňou aj jej 5-ročný syn. Herečka navyše nafúkala viac ako 2 promile, preto bola okamžite obmedzená na osobnej slobode a eskortovaná na policajnú stanicu. „Vyvodením trestno-právnej zodpovednosti voči konkrétnej osobe sa v súvislosti s týmto prípadom aktuálne zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva PZ v Senci," informovala polícia.

Od nehody uplynuli už 3 dni... No ako informuje TV JOJ, v prípade stále nepadlo obvinenie. „Obvinenie konkrétnej osoby v tomto prípade doposiaľ vznesené nebolo. Vo veci policajti naďalej vykonávajú potrebné úkony s cieľom ich náležitého objasnenia,“ uviedol hovorca Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave Michal Szeiff. 

Nehoda Petry Vajdovej
Zobraziť galériu (3)
Nehoda Petry Vajdovej  (Zdroj: FB/Polícia SR)

Viac o téme: NehodaPetra Vajdová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu