Streda11. september 2024, meniny má Bystrík, zajtra Mária, Mia

MIMORIADNE Herečka Petra Vajdová skončila v policajnej cele! Opäť opitá za volantom, v aute mala syna

Zobraziť galériu (4)

DUNAJSKÁ LUŽNÁ - Je zrejme nepoučiteľná! Nie je to totiž prvýkrát, čo Petra Vajdová sadla do auta pod vplyvom alkoholu.

V Dunajskej Lužnej sa v utorok večer (13.8.) stala nehoda vodičky vozidla Volvo XC40. Došlo k nej na parkovisku pred futbalovým štadiónom, kedy žena počas toho, ako chcela zaparkovať, narazila prednou časťou vozidla do tam zaparkovaného vozidla zn. Renault, ktoré bolo v dôsledku nárazu odrazené do za ním stojaceho vozidla zn. AUDI. Podľa informácií TV JOJ nehodu spôsobila známa herečka Petra Vajdová. V aute mala aj svojho 5-ročného syna.

Nehoda Petry Vajdovej
Zobraziť galériu (4)
Nehoda Petry Vajdovej  (Zdroj: FB/Polícia SR)

Policajti ju na mieste podrobili vykonaniu dychovej skúšky na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu a na Facebooku Polícia SR uviedla, že dychová skúška "skončila s výsledkom 1,01 mg/l alkoholu vo vydychovanom vzduchu, čo predstavuje hodnotu 2,10 promile." A zároveň uvádza: "39-ročná žena bola na mieste obmedzená na osobnej slobode a eskortovaná na príslušné policajné oddelenie. Vyvodením trestno-právnej zodpovednosti voči konkrétnej osobe sa v súvislosti s týmto prípadom aktuálne zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva PZ v Senci."

Nehoda Petry Vajdovej
Zobraziť galériu (4)
Nehoda Petry Vajdovej  (Zdroj: FB/Polícia SR)

Petra Vajdová nesedela za volantom pod vplyvom alkoholu prvýkrát. V roku 2017 ju náhodne zastavili policajti a dychovou skúškou jej vtedy namerali 2,4 promile. Následne jej bol trestným rozkazom Okresného súdu Bratislava II uložený peňažný trest v sume 1000.- eur a zákaz činnosti viesť motorové vozidlo akéhokoľvek druhu po dobu dvoch rokov.




 

Viac o téme: NehodaPetra Vajdová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu