Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Dcéra Žilkovej spôsobila NEHODU: 500 metrov od domu... Vodičák nemá ani rok!

Veronika Žilková a Kordula Stropnická
Veronika Žilková a Kordula Stropnická (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Dcéra Veroniky Žilkovej, Kordula, si poriadne zavarila. Vodičák nemá ani rok a spôsobila nehodu. Nevyšla ani z domu a bum!

Veronika Žilková je česká herečka, známa z divadelných, filmových a televíznych rolí. Okrem herectva sa venuje aj rodine. Má 4 deti - Agátu, Vincenta, Cyrila a Kordulu. Najmladšia z nich zanedlho oslávi 19. narodeniny. No a Kordula vodičský preukaz nemá ani rok a už stihla spôsobiť aj haváriu. „Teraz nemám čím jazdiť a Kordulu nemám čím voziť na kone!“ povedala Žilková pre blesk.cz.

Galéria: Veronika Žilková

„Dôležité ale je, že to boli len plechy a že sú všetci v poriadku. Každý začínajúci vodič musí zažiť takýto krst...“ pokračovala. Svoju najmladšiu dcéru aj tak vníma ako zodpovednú a opatrnú vodičku. „Vodičák má trištvrte roka a presne z tohto dôvodu som chcela, aby sa vyjazdila, aby jazdila mojím autom, ktoré už je také oťukané, že na nejakom ďalšom škrabanci nezáleží...“ konštatovala herečka. Dcéra bola vraj v aute sama. Stalo sa to 500 metrov od ich domu na neprehľadnej križovatke a v nízkej rýchlosti.

„Kordula išla kúsok od nás k Agáte na obed po širšej ceste, po ktorej jazdia aj autobusy, ale kde je aj tak prednosť sprava. Bola horšia viditeľnosť a zrazila sa s autom zahraničných študentov,“ opísala herečka. Na jej aute si to odniesol bok a koleso. „Hneď mi volala, tak som tam dobehla. Bola pri tom aj polícia a škodu rieši poisťovňa. Zavinenie je vraj päťdesiat na päťdesiat, škoda na aute je do stotisíc (4 tisíc eur, pozn. red.),“ uzavrela. Jej slová pre český denník potvrdila aj polícia. „V utorok okolo trinástej hodiny sme prijali oznámenie na linku 158 o dopravnej nehode na križovatke ulíc Staročeská a K Drsnici v pražskom Suchdole. Po príchode na mieste sme zistili, že vodička podľa všetkého nedala prednosť,“ povedal Blesku hovorca pražskej polície.

Viac o téme: Veronika ŽilkováKordula Stropnická
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu