Utorok10. september 2024, meniny má Oleg, zajtra Bystrík

Mega ŠKANDÁL hviezdy markizáckeho Survivoru: HAJLOVALA na videu... Uff, takto sa teraz VYHOVÁRA!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Tv Markíza)

PRAHA - Hana Gelnarová (23) sa u našich západných susedov preslávila účasťou v reality šou Like House, no Slováci ju spoznali až vďaka minuloročnej sérii markizáckeho Survivoru. Dlho tam však nezotrvala. Aktuálne hviezdi v klietke súťaže Clash of the Stars... No zdá sa, že aj tam to má nahnuté. Vyrobila totiž mega škandál!

Poriadne si zavarila! Reč je o Hane Gelnarovej, ktorú slovenskí diváci majú možnosť poznať z minuloročnej série reality šou Survivor. Hoci sa v súťaži dlho neudržala, získala si množstvo fanúšikov a vďaka nim sa stala aj jednou z bojovníčok Clash of the Stars, teda organizácie, ktorá organizuje zápasy influencerov. 

Aktuálne však na sociálnej sieti Instagram zverejnila video, vďaka ktorému môže nastať veľmi rýchly koniec jej kariéry. Nahrávka zachytáva ju a jej kamarátov, ako pochoduje na pochodovú pieseň Nemeckej armády a popritom opakovane dvíha pravú ruku, teda hajluje. V pozadí tiež vidno na obrazovke televízora nemeckú vlajku. 

Mega ŠKANDÁL hviezdy markizáckeho
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Gelnarová pritom v jednom momente hovorí: „Ako mažoretky!“ a chvíľu sa tvári, že žongluje s paličkou, potom sa však pridá ku kamarátom a vystiera pravicu. Okamžite sa tak na ňu zvalila vlna kritiky. Bývalá účastníčka Survivoru po množstve negatívnych komentárov video zmazala a so slzami v očiach zverejnila ospravedlnenie. A prečo to vlastne robila? Jej vysvetleniu neuveríte! 

„Netušila som, že budem niekedy musieť točiť takéto vyjadrovacie video. Určite sa k niektorým z vás dostalo video, kde sme v obývačke pred televízorom, robíme tam mažoretky, hrám sa tam na vojáka a robím toto. Úprimne, teraz mi to veriť môžete aj nemusíte. Ale ja poznám svoju pravdu a ľudia, čo ma poznajú, vedia, že ja taká nie som. V živote nerobím tieto zlé veci, nie som ten typ človeka. Pridala som sa k ostatným a išla som si tam mažoretky, vojačikov. Bohužiaľ som toto nepoznala a môžete si myslieť, aká som hlúpa, že nepoznám tieto veci ako hajlovanie,“ vyjadrila sa s tým, že si je vedomá toho, že ponesie následky. 

Mega ŠKANDÁL hviezdy markizáckeho
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram HG)

A ako reaguje organizácia Clash of the Stars? „Celá situácia nás veľmi mrzí. S Hankou to riešime. Od takého správania sa ako celá organizácia dištancujeme a nechceme s tým mať nič spoločné,“ vyjadril sa pre Super.cz moderátor a spoluorganizátor Jakub Jíra. Nechajme sa prekvapiť, aké následky neuvážené video pre Gelnarovú napokon bude mať. 

Viac o téme: Hana Gelnarová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu