Sobota28. september 2024, meniny má Václav, zajtra Michal, Michael, Michaela

CHÚLOSTIVÉ priznanie markizáckeho víťaza: ŽIADNA masturbácia!

Martin Mikýř Mikyska
Martin Mikýř Mikyska (Zdroj: TV Nova)

DOMINIKÁNSKA REPUBLIKA - Pred fanúšikmi prehovoril o naozaj chúlostivej veci. Žiadna masturbácia po dobu celej súťaže!

Ako sme vás pred časom na Topkách informovali, Survivor 2024 pozná svojho víťaza. Stal sa ním komik Mikýř. Ten na svojom youtube kanáli odhalil aj čosi zo zákulisia. Takto to je na ostrove s masturbáciou! „Koľkokrát si h*nil?" opýtal sa ho zvedavý fanúšik.

„Ani raz. 2,5 mesiaca bez čohokoľvek,“ dodal a ďalej pokračoval. „Bol tam jeden človek, ktorý toho hada vydojil, jedenkrát, ale musím povedať, že ako všetci z minulých sérií hovoria, že im po piatich dňoch prestáva fungovať a na to tam vôbec nemyslíš, tak si myslím, že to je len taká dymová clona, aby tam nebolo podozrenie, že sa tam bude párovať. Bolo to veľmi funkčné celú dobu, sny boli veľmi živé, chýbalo to, človek si na to občas spomenul,“ vyjadril sa na streame.

V tohtoročnom Survivore sa však hovorilo aj o nevere. Ornella Koktová to bonzla na dvoch súťažiacich - Nikolu a Filipa. „Mal plnú pusinku kecov. Nehovorím, že bol kocúr v trúbe, ale niečo prebehlo. V každom prípade to má byť dôvod, prečo odišiel. Dúfam, že mi nerozbije hubu,“ prezradila v relácii, ktorú má s Agátou. Zblížiť sa však mali aj ďalší, no a vyzerá to tak, že niektorí predsa mali len nekalé myšlienky.

V minulosti sa na tému masturbácie vyjadrovali napríklad Gábor Boráros a Fifo. MMA zápasník však priznal, že na to ani nepomyslel, rozmýšľali len nad hladom a jedlom. Fifo však povedal, že tieto mužské potreby chodili vykonávať do mora.

Galéria: Survivor 2024

Viac o téme: SurvivorMasturbáciaMartin Mikýř Mikyska
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu