Utorok10. september 2024, meniny má Oleg, zajtra Bystrík

Priznanie známej Slovenky: Kvôli koncertu Taylor Swift posunula svoje TEHOTENSTVO!

Fanúšikovia Taylor Swift sú v smútku Zobraziť galériu (2)
Fanúšikovia Taylor Swift sú v smútku (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Tak toto je poriadne bizarná situácia. Známa Slovenka si kvôli koncertu Taylor Swift, ktorý sa nakoniec nekoná, posunula tehotenstvo!

Fanúšikovia Taylor Swift ostali sklamaní. Organizátori zrušili všetky tri koncerty americkej speváčky, ktoré sa mali tento týždeň konať vo Viedni. Oznámili to krátko po tom, ako rakúska polícia informovala o zadržaní dvoch osôb podozrivých z plánovania útokov na podujatia vo Viedni a okolí. Swift mala vo štvrtok, piatok aj sobotu vystúpiť na viedenskom Štadióne Ernsta Happela, a to v rámci svojho turné Eras Tour.

„V záujme bezpečnosti všetkých, nemáme inú možnosť, ako zrušiť tieto tri plánované koncerty," informovala v stredu večer na Instagrame spoločnosť Barracuda Music, ktorá koncerty organizovala. Na jej vystúpenia, ktoré sa postarajú o nezabudnuteľný zážitok, malo kúpené lístky aj nespočetné množstvo Slovákov. Medzi nimi tiež známa blogerka Ivanka Antal alias Sweet Lady Lollipop, ktorá šokovala priznaním. „(Nie tak) zábavný fakt: Kvôli koncertu Taylor Swift som si plánovanie rodiny posunula o jeden rok, lebo som ho naozaj a úprimne chela zažiť a s bruchom by som si na takéto niečo netrúfla. No nič, tak asi idem kúpiť miesto toho lístky na Adele alebo čo..." zverila sa na sociálnej sieti Instagram.

Módna blogerka Ivanka Antal alias Sweetladylollipop
Zobraziť galériu (2)
Módna blogerka Ivanka Antal alias Sweetladylollipop  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Taylor SwiftTehotenstvoIvanka AntalSweet Lady Lollipop
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu