Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Herečka Eva Pavlíková si v 63 rokoch splnila sen: Som unavená, ale šťastná!

Eva Pavlíková dovolenkuje s dcérou Katarziou v Portugalsku Zobraziť galériu (19)
Eva Pavlíková dovolenkuje s dcérou Katarziou v Portugalsku (Zdroj: Facebook/Eva Pavlíková)

PORTUGALSKO - Konečne sa jej to podarilo! Herečka Eva Pavlíková túžila precestovať a spoznať Portugalsko a sen sa jej splnil. Vďačí za to svojej dcére, ktorá ju na potulkách touto krajinou sprevádza.

Eva Pavlíková je známa nitrianska herečka, ktorá sa narodila v Košiciach. Veľmi rada si spomína na svoje detstvo, ktoré bolo vďaka rodičom plné lásky, objatí, pochopenia, spoznávania nových vecí, plné kníh, hudby a divadla. Možno práve tento - ako hovorí - dobrý „grunt“, ju vystrelil aj na divadelné dosky a ovplyvnil, ktorým smerom sa ubral jej život. Skvelý základ do života, ktorý dostala, herečku inšpiroval aj pri jej rodičovstve. Spolu s manželom dali skvelý základ svojej dcére, speváčke Katarzii. A tá im to vracia plným priehrštím.

Aktuálne Eva dovolenkuje spolu s Katarziou v Portugalsku, čím sa pochválila aj na sociálnej sieti: „Portugalsko Lisabon. Veľmi som chcela spoznať túto krajinu..A tak @katarzia mi splnila tento môj sen… Teraz sme pár dní v Lisabone...tak možno tiež niekoho budeme inšpirovať, aby to tu navštívilJe to veľká nádhera…Dnes trochu punk“, pripísala k fotkám.


A v denníku na sociálnej sieti pokračuje: „Včera okrem jazdy žltou lisabonskou električkou sme stihli ešte aj plavbu loďou po rieke Tajo k rôznym významným miestam tohoto krásneho mesta…Belém Tower na úvod a potom rôzne zastávky a výhľady…Krása. Podvečer sme ešte stihli Park Eduarda VII…Dnes sme sa boli pozrieť kúsok od Lisabonu na portugalský oceán…Na pláži pod vplyvom vetra cca 23 stupňov, voda síce studená a nie veľmi vhodná na plávanie…ale krásna tmavotyrkysová to istí,“ srší radosťou Pavlíková.

Eva Pavlíková dovolenkuje s dcérou Katarziou v Portugalsku
Zobraziť galériu (19)
Eva Pavlíková dovolenkuje s dcérou Katarziou v Portugalsku  (Zdroj: Facebook/Eva Pavlíková)

Nezabúdajú však ani na históriu či modernu. „Síce horúčava, ale ráno kláštor, potom múzeum architektúry s krásnou zelenou stenou plnou 7654 rastlín, potom na brehu rieky veľká nádhera múzeum moderného umenia v tvare slzy, alebo žraloka…, potom LX factory….Večer sme si dali Fado…v jednej útulnej reštaurácii…gitarové majstrovsvo a tklivé portugalské melôdie. Som síce unavená, ale šťastná…,že som videla a zažila toľko nových a krásnych vecí,“ píše Pavlíková, ktorá v spoločnosti svojej nemenej známej dcéry strávila krásne chvíle a iste nabrala kopec síl do ďalšej práce. My sa zasa tešíme, že ju opäť uvidíme na divadelnej scéne či na televíznej obrazovke.

Viac o téme: PortugalskoDovolenkaEva Pavlíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu