Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Krásna NOVINKA kráľovnej Let's Dance: SVADBA... Aha, aká z nej bola nádherná nevesta!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Instagram K.J.)

SVÄTÝ JUR - Vydala sa! Reč je o kráľovnej tanečného parketu Let's Dance z roku 2017. Vtedy šou vyhrala Dominika Chrapeková (31) s Vladom Kobielskym (49). No a aktuálne je z mladej tenečnice už vydatá žena. V piatok povedala áno dlhoročnému partnerovi!

V roku 2017 sa s Vladom Kobielskym stali kráľom a kráľovnou tabečného parketu Let's Dance, a potom sa Dominika Chrapeková zo šoubiznisu vytratila. Do šou sa po piatich rokoch už nevrátila. Jej život sa totiž medzičasom výrazne zmenil a brunetka sa rozhodla venovať tomu, čo vyštudovala.

Dominika Chrapeková a Vladimír Kobielsky sa v roku 2017 stali kráľovnou a kráľom tanečného parketu.
Zobraziť galériu (3)
Dominika Chrapeková a Vladimír Kobielsky sa v roku 2017 stali kráľovnou a kráľom tanečného parketu.  (Zdroj: Ján Zemiar)

„Ako sme skončili náš ročník, 2017, tak potom niekoľko rokov Let's Dance nebol. A ja som už popritom študovala na farmácii, potom som skončila aj školu. Postupne som sa rozhodla, že pôjdem viac tým smerom,“ vysvetlila v rozhovore pre TV Markíza. 

O jej súkromí sa preto aktuálne veľa nevie. Jej kamarátka a bývalá hviezda Let's Dance Katarína Jakeš Štumpfová však odhalila, že sa bývalá tanečnica vydala. Svadba sa konala v piatok vo Svätom Jure a z Dominiky bola nádherná nevesta. Mladomanželom gratulujeme!

Viac o téme: Dominika Chrapeková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu