Utorok22. október 2024, meniny má Sergej, zajtra Alojzia

Markizácky moderátor OPÄŤ skončil v nemocnici: TOTO ho pripútalo k lôžku!

Tomáš Juríček
Tomáš Juríček (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Markizácky moderátor opäť skončil v nemocnici. Teraz však prezradil aj dôvod, čo sa s ním deje. Toto ho pripútalo na nemocničné lôžko!

V piatok sme vás na Topkách informovali o tom, že moderátor markizáckej relácie Teleráno a rádia Viva, Tomáš Juríček skončil v nemocnici. Brala ho sanitka. Svoju diagnózu však vtedy neupresnil. „Prečo ja keď mám mať chvíľku voľno, tak sa musí niečo do... Šetrite sa kamoši, už nie sme najmladší," napísal vtedy k snímke zo sanitky.

„Púšťajú ma domov... Nič vážne sa nedeje.. 4 kapačky to vyriešili... Ďakujem všetkým za povzbudzujúce správy," dodal. Aj napriek pozítivnemu naladeniu hospitalizovaný ostal opäť. „A sme tu znova. Vyzerá to tak, že tento týždeň sú planéty v konštalácii nemocníc a urgentnu,“ uviedol zronene. Moderátor už tentokrát aj uviedol dôvod, prečo dvakrát skončil pripútaný k nemocničnému lôžku.

„Pýtate sa, čo sa deje... v skratke - v utorok sa mi začala hlava točiť/to prešlo do závratov. Vždy, keď sedím alebo stojím... Po 4 dňoch sa nič nezlepšilo ani po nasadení liekov.. taaak bolo potrebné ďalšie vyšetrenie dnes na ORL - a už sme múdrejší... liečiť sa môžem zatiaľ ísť domov... snáď lieky zaberú.. lebo z toho ležania a závratov ma ide šľak trafiť..." ozrejmil svojim fanúšikom a odkázal im, aby si užívali leto.

Viac o téme: NemocnicaTomáš Juríček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu