Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Juraj Bača všetkých prekvapil: Ožením sa a už viem, kedy budem mať SVADBU!

Juraj Bača
Juraj Bača (Zdroj: Ján Zemiar)

PIEŠŤANY - Len prednedávnom sa uskutočnila v Piešťanoch veľkolepá módna šou fenomenálneho návrhára Fera Mikloška, na ktorej predstavil kolekciu nádherných modelov. Prehliadku si nenechali ujsť mnohé známe tváre a moderátorom nebol nikto iný, ako herec Juraj Bača.


Juraj Bača síce hercom byť neplánoval, no dnes je z neho už aj spevák a moderátor. Bez mihnutia oka kývol aj na ponuku moderovať módnu prehliadku návrhára Fera Mikloška v záhrade hotela Thermia Palace: „Piešťanské kúpele sú svetoznáme, chodia sem ľudia z celého sveta, takže keď prišla ponuka, či by som moderoval takúto módnu prehliadku v Piešťanoch, tak som okažite povedal, že určite áno“, neskrýval nadšenie sympatický herec. Netají sa však ani svojim obdivom k samotnému Mikloškovi, pri ktorom nešetril superlatívmi. „Som obrovský fanúšik, možno sa až tak nevyznám v móde, ale mám veľmi rád ľudí, ktorí majú radi život, ktorí sa bavia, ktorí dokážu vojsť do miestnosti a rozveseliť ľudí, a to je presne Fero. Takže Fera ja veľmi obdivujem ako človeka a samozrejme to, čo dokázal vo svete módy, tak to sa podarí málokomu.“

Na módnej prehliadke však nevyrážali dych len krásne modely, ale doslova sa to tam hemžilo aj krásnymi ženami, a tak sa naskytá otázka, či už nejaká stojí aj po boku herca. Predsa len už má 36 rokov, takže neplánuje sa konečne usadiť? „Ja už to tiež tak trošička cítim. Hovorím si, že sa ožením a dokonca už viem, kedy budem mať svadbu“, šokuje svojimi slovami Bača. Otázkou ostáva, kto bude jeho vyvolená.

Juraj Bača všetkých prekvapil: Ožením sa a už viem, kedy budem mať SVADBU! (Zdroj: NL/TH)

Viac o téme: PiešťanyMódna prehliadkaJuraj Bača
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu