Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Klaudia Pappová zo SuperStar: ROZVOD po 8 rokoch, EX jej zakázal spev... TAKTO teraz žije!

Topky.sk: Venujete sa spevu dodnes?

Spevu sa nevenujem, pretože môj bývalý manžel s tým nesúhlasil, aby som v tom pokračovala a tým pádom som sa začala venovať naplno rodine. Bola som veľmi zaľúbená a urobila som chybu, že som v tom nepokračovala. Mala som rozrobený album a nejaké pesničky s Tomim Popovičom, ktoré sa nakoniec nenahrali. Teraz ale nedávno som mala tú česť zaspievať si na krásnom evente v Bratislave s mojim dobrým kamarátom s DJ Drozďom z rádia Európa 2.

Klaudia Pappová
Zobraziť galériu (7)
Klaudia Pappová  (Zdroj: archív KP)

Topky.sk: Od SuperStar uplynulo 13 rokov, kam smerovali vaše kroky po skončení šou?

Veru, ubehlo, ani neviem ako rýchlo... Skúsim to v skratke opísať. Po ukončení SuperStar som mala neskutočne široký výber rôznych ponúk. Samozrejme, spievala som bez prestávky, neskôr aj nejaká herecká rola v muzikáli atď... Keďže sme spolupracovali s profesionálnymi tanečníčkami v šou, Petra Marko si ma mala možnosť „čeknúť“ aké mám pohyby a oslovila ma, či by som u nej nechcela pracovať. Začala ďalšia krásna etapa, plná srandy a zábavy. Popri tom som sa hlásila aj na vysokú školu, ktorú som začala neskôr aj navštevovať. Počas štúdia som sa vydala a začala podnikať.

Topky.sk: Ak sa nemýlim, podnikáte v oblasti módy. Aké máte ciele v profesionálnej oblasti vášho života?

Teraz už mám dve kamenné predajne v Galante s dámskym oblečením a pracujem aj ako dídžejka. Toto prišlo po mojom rozvode... Rozhodla som sa naďalej ostať pri hudbe. Rozviedla som sa po ôsmich rokoch manželstva, deti sme nemali, čiže o to to bolo jednoduchšie. Dlho, aj dva roky, som iba cestovala a venovala sa mojim koníčkom, opäť hudbe, ktorá ma „vyliečila“ zo sklamania. Najväčší úspech mojej dídžejskej kariéry som nadobudla pred rokom v auguste, keď ma zavolali hrať do Paríža do Duplexu. Bol to neuveriteľný zážitok, sama som tomu nechcela veriť, že to môže byť pravda.

Topky.sk: Čo sa týka vášho súkromia, ste aktuálne zadaná? 

Momentálne, prezradím, že je to veľmi čerstvé, ale spoznávam sa s mužom s ktorým si dobre rozumiem.

Klaudia Pappová
Zobraziť galériu (7)
Klaudia Pappová  (Zdroj: archív KP)

Viac o téme: SuperStarKlaudia Pappová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu