Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

SMÚTOK Lacka Angyala zo SuperStar: Zomrela mu mama (†53)!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Tv Markíza)

KOMÁRNO - Lacka Angyala fanúšikom speváckej šou SuperStar predstavovať nemusíme. Na obrazovkách zahviezdil s vlastnou piesňou Pošta. Na kasting ho vtedy prišla podporiť aj jeho mama... Aktuálne mladík prežíva obrovský smútok, jeho mama (†53) totiž zomrela!

Lacko Angyal sa do povedomia verejnosti dostal v roku 2018 vďaka speváckej šou SuperStar, v ktorej zaujal piesňou Pošta. Získal si obrovské množstvo fanúšikov ktorí sa rozhodli mu pomôct, aby mohol mať lepší život. Mladík totiž žil s postihnutou mamou v extrémne ťažkých podmienkach. Život sa mu vďaka ľuďom zmenil... 

Lacko Angyal s mamou
Zobraziť galériu (3)
Lacko Angyal s mamou  (Zdroj: Tv Markíza)

Kúpil si byt, začal študovať na vysokej škole a živí sa ako futsalový rozhodca. No aktuálne verejnosť informoval, že prežíva veľkú bolesť. Prišiel totiž o mamu. „S hlbokým zármutkom oznamujem, že dnes, vo veku 53 rokov, dohorela sviečka života mojej mamy. Jej svetlo mi bude chýbať,“ napísal k čierno-bielej fotke svojej mamy zo SuperStar. 

Dvojica mala komplikovaný vzťah a istý čas Lacko tvrdil, že je rád, že s mamou už nežije. Neskôr však uznal, že mama sa snaží a k synovi si opäť hľadá cestu. No nech boli medzi nimi akékoľvek nezhody, je isté, že syna mamina strata veľmi bolí. Vyjadrujeme úprimnú sústrasť! 

Viac o téme: SuperStarLacko Angyal
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu