Utorok17. september 2024, meniny má Olympia, Melisa, zajtra Eugénia

Bizarný prípad ÚNOSU českého herca (89): Rodina podáva ŽALOBU na jeho manželku!

Rudolf Jelínek
Zobraziť galériu (4)
Rudolf Jelínek (Zdroj: Česká televízia)

PRAHA - Český šoubiznis posledný mesiac rieši skutočne bizarný prípad. Herca Rudolfa Jelínka (89) totiž "uniesla" jeho dcéra z prvého manželstva, Bára. Tá spolu s bratom nechce svojho otca vrátiť manželke Marii. Snažia sa ho zbaviť svojprávnosti a... Teraz na ňu podali aj žalobu!

Predstaviteľ majora Hradca zo seriálu Tridsať prípadov majora Zemana už vo veku 89 rokov nedokáže sám o sebe rozhodovať. Trpí psychickými problémami, navyše v minulosti prekonal dve mozgové mŕtvice, krvácanie do mozgu a lieči sa na cukrovku. Potrebuje preto nepretržitú starostlivosť. Doposiaľ sa o neho starala jeho manželka Martinu. 

Posledný mesiac však český šoubiznis rieši bizarný prípad. Herca totiž prakticky uniesla jeho dcéra z prvého manželstva Bára a odmieta jej ho vrátiť. Spolu s bratom si stoja za tým, že jeho manželka sa oňho nestarala dostatočne dobre. Podľa nich mu varila nechutné jedla, nechávala ho vo výkaloch a trápila ho zimou. Deti sa preto rozhodli na Martinu Jelínkovu podať žalobu. 

Bizarný prípad ÚNOSU českého
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Archiv TV Barrandov / Jiří Pitrof)

„Ja aj môj brat a s nami celé rodiny sme nemohli viac tolerovať zanedbávanie starostlivosti o nášho tata. Keď už bola situácia neúnosná, podali sme príslušné návrhy k súdu a čakáme na zahájenie súdneho pojednávania. Dovtedy nenecháme nášho otecka v závere jeho života napospas osudu,“ vyjadrila sa Bára. 

Aktuálne si už súdy Praha-východ a Praha-západ prípad medzi sebou predali, no ďalšie nové informácie rodina ohľadom postúpenia žaloby nemá. No a čo na celú vec hovorí manželka Martina? Tá sa vraj o manžela starala obetavo a nie je si žiadneho svojho pochybenia vedomá. „Správanie Rudovej rodiny nechápem,“ dodala podľa portálu ahaonline.cz

Bizarný prípad ÚNOSU českého
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Česká televízia)

Viac o téme: Rudolf Jelínek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu