Utorok17. september 2024, meniny má Olympia, Melisa, zajtra Eugénia

Zora Czoborová dokazuje, že vek je len ČÍSLO: 57? NO A ČO!

Zora Czoborová Zobraziť galériu (3)
Zora Czoborová (Zdroj: Ján Zemiar)

PIEŠŤANY - Zora Czoborová je dôkazom toho, že vek je len číslo. Roky driny sú na jej telo dostatočne viditeľné. Ona, že má 57? Wau.

Zora Czoborová rada zavíta na spoločenské akcie. Inak to nebolo ani uplynulý piatok, keď prišla podporiť módneho návrhára Fera Mikloška. Ešte predtým sa však prezliekla do plaviek a vychutnala si to, čo ponúkajú kúpeľné mesto Piešťany. Stihla však pri bazéne zapózovať v plavkách, v ktorých predviedla závideniahodnú postavu.

Galéria: Zora Czoborová

Zora je za každých okolností fit a v minulosti dokázala, že ani náročná operácia ju nepoloží k zemi. V bikinách ukázala vyšportované brucho a top figúru. „57? No a čo?“ napísala k záberu. Fitness trénerka dokazuje, že vek je len číslo. Na popis okamžite zareagovali aj jej fanúšičky. „57? To je hádam obvod pásu a nie vek? Úplne super,“ pochválila ju istá žena. „Čoho 57? Hádam nie rokov? Skočte na matriku, chyba v zázname,“ pridala sa ďalšia. „Po takej operácii kolien v takej forme. To len Zora dokáže,“ dodala iná.

Zora sa venuje športu už od mladého veku. Po vyštudovaní FTVŠ sa venovala fitness a aerobiku, v ktorom sa stala aj majsterkou sveta. V roku 1998 však ukončila svoju kariéru. Aktuálne organizuje pravidelne fit pobyty v zahraničí ale i na Slovensku. Je vzorom mnohých žien, ktoré si rady nechajú poradiť ako sa udržiavať v takej forme, ako ona.

Viac o téme: Zora Czoborová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu