Pondelok1. júl 2024, meniny má Diana, zajtra Berta

Zora Czoborová ZACHRÁNILA život mužovi: Sama si pri tom ublížila!

Zora Czoborová
Zora Czoborová (Zdroj: Ján Zemiar)

SANTORINI - Tak tomu sa povie odvaha! Fitness trénerka Zora Czoborová neváhala ani sekundu a zachránila život cudziemu mužovi. Sama pri tom utrpela ujmu na zdraví.

Zora Czoborová je známa tým, že organizuje fit pobyty so svojimi klientkami. Posledný sa uskutočnil v čarovnom Grécku. A s tým, čo tam zažila, dozaista nerátala. Musela zachraňovať život neznámemu mužovi! Ani na sekundu nezaváhala.

Galéria: Zora Czoborová

„Počas fitpobytu sa stala jedna vec, že pán na pláži potreboval veľmi rýchlo pomôcť, už bol pár sekúnd pred kolapsom - sám som si to nestihol všimnúť, lebo som sedel bokom, ja osobne som si to stihol všimnúť, až keď ho už Zora ratovala v polke cesty - že sa niečo deje," napísal na sociálnu sieť Instagram zástupca cestovnej kancelárie, s ktorou Zora spolupracuje v rámci fitpobytov. Popísal aj celý priebeh situácie.

„Zora Czoborová za ním bosá vybehla, spálilo jej to chodidlá na vrelom piesku a zdvíhala päťnásobok svojej váhy a toho pána zachránila. Keď sa nás niekto pýta, aký je Zora človek, tak táto situácia o tom vypovedala viac, ako dosť," dodal. K nečakanému zážitku sa vyjadrila aj samotná Zora. „No na videu už vidíte až od časti, kde sa mi ho podarilo postaviť, ale kým som ho vytiahla z vody a hlbokého piesku. Má cca 180kg, chodidlá okamžite komplet spálené až do pľuzgierov," napísala.

Viac o téme: Zora Czoborová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu