Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Vráblicová po ROZVODE v spoločnosti: Prišla so synom a... Fíha, mama (83) je poriadne ŠIK!

Lucia Vráblicová Zobraziť galériu (6)
Lucia Vráblicová (Zdroj: Ján Zemiar)

PIEŠŤANY - V polovici júna sa prevalilo, že známa slovenská herečka Lucia Vráblicová (51) je sama. Po dlhých 24 rokoch jej krachlo manželstvo s o 8 rokov mladším Viktorom. Spoločnosť na módnej šou v Piešťanoch jej tak robili syn Tomáš (24) a 83-ročná mama... Aha, aká je šik!

Galéria: Módna šou Fera Mikloška

Úspešná slovenská herečka a dabingová herečka si aktuálne prechádza náročným životným obdobím. Po dlhých 24 rokoch sa totiž rozviedla s o 8 rokov mladším manželom Viktorom. Sympatická umelkyňa sa však rozhodne neutápa doma v slzách... Práve naopoak, začala si opäť užívať života. 

Nenechala si ujsť ani piatkovú módnu šou Fera Mikloška v piešťanskom hoteli Thermia Palace, na ktorú dorazila v smaragdovej róbe na tenkých ramienkach, ktorá dala vyniknúť jej štíhlej postave. Známa Slovenka doslova žiarila. No rozhodne to bude aj spoločnosťou, ktorá jej na promi akcii robila garde. Sprevádzali ju milovaný syn Tomáš Benjamín a 83-ročná mama. 

Lucia Vráblicová s mamou a synom
Zobraziť galériu (6)
Lucia Vráblicová s mamou a synom  (Zdroj: Ján Zemiar)

Práve tá pútala najviac pozornosti. Sympatická pani v trendy čiernom komplete s farebnou potlačou na nohaviciach, krásne rozžiarila svoj outfit tyrkysovými topánkami a trendy farebnými okuliarmi. Pozrite, aká bola šik!

Lucia Vráblicová s mamou
Zobraziť galériu (6)
Lucia Vráblicová s mamou  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Lucia Vráblicová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu