Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Wisterovej RITUÁL pred moderovaním: Keď neurobí TOTO, je ZLE... Nedá dokopy jedinú vetu!

Vera Wisterová Zobraziť galériu (7)
Vera Wisterová (Zdroj: Ján Zemiar)

TRENČÍN - Vera Wisterová (47) je ostrieľanou slovenskou moderátorkou. S mikrofónom v ruke ju evidujeme doslova od nepamäti. Začínala v Rádiu FM a Fun rádiu a neskôr prešla aj na televízne obrazovky. No napriek rokom skúseností hrozí, že nedá dokopy jedinú zmysluplnú vetu. Ak vynechá túto základnú vec!

Galéria: Vera Wisterová

Veru Wisterovú sme stretli v IQOS Bezdymovej zóne na festivale Pohoda. Zaujímalo nás teda, ako sa dostáva do pohody a ako sa v nej udržiava. „Pre mňa je pohoda spánok, čím dlhší, tým lepší. A ja keď som vyspatá, tak som v pohode. Ja vlastne nič viac ani nepotrebujem. V lete trošku klimatizácie, ale myslím si, že zo všetkého potrebujem byť kvalitne a dlho vyspatá,“ priznala moderátorka. 

Tá na slovenskej moderátorskej scéne pôsobí už viac ako 20 rokov. A hoci by sa mohlo zdať, že už neexistuje nič, čo by ju mohlo za mikrofónom vyviesť z miery, predsa len je niečo, čo musí urobiť pred každou moderovačkou... V opačnom prípade by sa mohlo stať, že nebude schopná poskladať jedinú zmysluplnú vetu. O čo teda ide? 

„Nemôžem byť hladná. To je pre mňa základ. Ja keď som hladná, tak neviem slová ukladať do vety. Takže u mňa je hlad dôležitá záležitosť pred vystúpením,“ priznala Wisterová. Ako inak sa pripravuje na moderovanie, akú úlohu v jej živote zohrávajú emócie a ktorá je pre ňu kľúčová, sa už dozviete z videa nižšie! 

Wisterovej RITUÁL pred moderovaním: Keď neurobí TOTO, je ZLE... Nedá dokopy jedinú vetu! (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Vera Wisterová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu