Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Letná dovolenka Evelyn: Prezradila, s ktorým BLÍZKYM človekom ide a k čomu ju DONÚTIL

Eva Evelyn Kramerová
Eva Evelyn Kramerová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Komička a moderátorka Eva Kramerová je známa pod umeleckým menom Evelyn. Kde sa objaví, je veselo, pohár s alkoholom však v jej rukách nevidieť často.

Užíva si leto! Zatiaľ síce iba v Bratislave pri Dunaji, ale leto ešte nekončí. „Minimálne pôjdem na Oravu domov, ale samozrejme, mám v pláne aj dovolenky. Ale akurát som sa bavila s kamošom, že je dobré objavovať aj Slovensko“, hovorí Evelyn s tým, že určite pôjde aj do Chorvátska. „Kvôli tomu, že kamoška má fóbiu z lietania“, dodala. Spomenula aj to, že s Ferom Jokeom boli tento rok spolu na Islande: „ A možno ešte niečo naplánujeme, my to máme také spontánne, cez leto si môžeme dovoliť nemať plán.“


Evelyn má veľmi rada more, ale rada objavuje aj históriu a inú kultúru danej krajiny. Relax vo všeobecnosti miluje, rada si dá nealko drink na pláži, keďže alkohol veľmi nepije. Ináč to bolo v jej študentských časoch, kedy sa výdatne žúrovalo. Teraz potrebuje byť ráno čerstvá, prednosť dáva bicyklovaniu či cvičeniu alebo práci, lebo ráno je najviac produktívna: „Alkohol nepijem, raz za tri-štyri mesiace si niečo dám, nie som veľký konzument, takže vždy je to nejaké nealko“, pričom spomenula radler a preto sa aj objavila na ochutnávke nových príchutí Zlatý Bažant Radler. A  rada zistila, že jeho chuť sa dá podporiť správnym výberom jedla. Čo teda dopasovať k rôznym príchutiam radleru?

Letná dovolenka Evelyn: Prezradila, s ktorým BLÍZKYM človekom ide a k čomu ju DONÚTIL (Zdroj: NL/TH)

Viac o téme: DovolenkaEvelynEva Kramerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu