Nedeľa6. október 2024, meniny má Natália, zajtra Eliška, Elisa

Syn Borisa Kollára oslávil 1. rok: Multiotecko sa poriadne ODVIAZAL!

Boris Kollár Zobraziť galériu (6)
Boris Kollár (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

BRATISLAVA - Syn Abner, ktorého má politik Boris Kollár s podnikateľkou Laurou Vizváryovou, oslávil svoj prvý rôčik. Rodičia mu vystrojili poriadnu oslavu. Všade boli balóny, dychvyrážajúca výzdoba i šmykľavka s vodou, na ktorej sa zabavil aj multiotecko!

Začiatkom minulého roka sa začalo hovoriť o novej známosti politika Borisa Kollára. Po dlhom zahmlievaní vyšlo najavo, že s ním čaká aj dieťa. Podnikateľka Laura Vizváryová sa tak stala jednou z jeho mnohých mamičiek. Synčekovi spoločne vybrali nezvyčajné meno Abner. No a ako čas rýchlo uteká, ich potomok aktuálne oslávil svoj prvý rôčik.

Pri tejto príležitosti mu hrdí rodičia vystrojili parádnu oslavu plnú dychvyrážajúcej výzdoby. Všade boli balóny, nezabudlo sa ani na fotostenu, kde pozvaní hostia pózovali s oslávencom, no a malý Abnerko mal i trojposchodovú tortu. Nechýbala však ani atrakcia, ktorá nezabavila len deti, ale i samotného multiotecka. Vo vonkajších priestoroch bola totiž umiestnená vodná šmykľavka, po ktorej sa "šmykol" aj samotný bývalý predseda parlamentu. No poriadne sa na oslave odviazal! FOTO nájdete v galérii.

 

Čo neurobíš pre deti 😅😅😅

Posted by Boris Kollar on Sunday, July 7, 2024

Boris Kollár a Laura Vizváryová čelia neustálym útokom ďalšej z jeho mamičiek, a to Barbory Richterovej. Viac sa dočítate nižšie.

Viac o téme: Boris KollárLaura VizváryováAbner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu