Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

Minichová bola na materskej dlhých 6 rokov: Nič neľutujem! Odkaz, ktorý musí počuť každá mama

Milena Minichová
Milena Minichová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Milena Minichová sa po pôrode synčeka Alexandra zo sveta šoubiznisu stiahla a rodina bola pre ňu všetkým. Ku chlapcovi pribudlo časom aj dievčatko s krásnym menom Hanka a herečka nemohla byť šťastnejšia. Ako sa má dnes?

Herečka Milena Minichová, známa zo seriálov Panelák či Druhý dych, je už nejaký rok mamou na plný úväzok. Deti sú pre ňu všetkým, a tak sa rozhodla spred kamier na nejaký čas stiahnuť. Na materskej dovolenke bola napokon dlhých šesť rokov. Neľutuje dnes, že za ten čas prišla o mnohé ponuky a jej kariéra išla do úzadia? „Nie, ale ďakujem za túto otázku, je to veľmi dôležitá otázka pre každú ženu, ktorá má detičky, že ako sa rozhodnúť a čo je dôležitejšie, či deti alebo kariéra. Pre mňa to boli určite deti, ja som to cítila bytostne, že sa im chcem venovať pokiaľ ma potrebujú a stále to aj takto je. Teraz som síce vo švungu a pracujem naplno, ale áno, keď sa mi narodili deti, bola som dlho na materskej dovolenke a musím povedať, že som si to užila a cítim, že mám teraz s deťmi dobrý vzťah, a to je také zadosťučinenie pre mňa“, vyznáva sa zo svojich pocitov sympatická blondínka.

Zároveň však priznáva, že roky na materskej neboli vždy prechádzka ružovou záhradou. „ Ale áno, liezlo mi to sem tam na nervy, ale zvládala som to celkom dobre“. Iste aj preto, že si sem-tam predsalen odbehla na nakrúcanie, ktorého však bolo menej ako inokedy. Popri deťoch však nezaháľala ani iným spôsobom. Nemyslíme tým však prácu či starostlivosť o ratolesti. „Som taká naplnená, aj v takom inom smere, mala som čas pre seba, čas čítať, študovať, mne to pomohlo zahĺbiť sa do seba, začala som cvičiť jógu a pomohlo mi to spojiť sa sama so sebou, bolo to úžasné obdobie.“ V rozhovore však prezradila nielen to, aké projekty má aktuálne pred sebou, no odhalila aj svoj tajný recept na krásu a všetkým ženám poslala dôležitý odkaz! 

Minichová bola na materskej dlhých 6 rokov: Nič neľutujem! Odkaz, ktorý musí počuť každá mama (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Viac o téme: DetiMilena Minichová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu