Piatok5. júl 2024, meniny má Cyril, Metod, zajtra Patrik, Patrícia

OTRASNÁ skúsenosť Wandy Hrycovej z českej pumpy: NEPUSTILI ju na záchod... Neuveríte PREČO!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook W.H./RTVS)

BRATISLAVA - Práca slovenskej producentky Wandy Adamík Hrycovej (46) si vyžaduje veľa cestovania. Filmárka trávi mnoho času v aute a pri presunoch je skrátka odkázaná na pumpy pri cestách. S jednou má však aktuálne veľmi nepríjemnú skúsenosť. Odmietli ju totiž pustiť na záchod... A neuveríte prečo!

Galéria: Wanda Adamik Hrycová

Pri dlhých presunoch v aute cestujúci inú možnosť, ako ísť na záchod na pumpe, skrátka nemá. Na tú sa pri cestovaní spoliehala aj slovenská producentka Wanda Adamík Hrycová. Na nemecko-českom hraničnom priechode však narazila na problém a s plným mechúrom musela vydržať na ďalšiu benzínku. Pumpárka ju totiž odmietla pustiť na záchod. 

So svojou otrasnou skúsenosťou sa známa Slovenka podelila na sociálnej sieti. „Táto pani pumpárka z pumpy na nemecko-českom hraničnom priechode ma dnes odmietla pustiť na WC s vysvetlením, že práve poumývala toalety po autobuse a že ona musí odovzdať zmenu s čistými záchodmi,“ šokovala svojimi slovami Hrycová. V tom čase pritom boli jedinými zákazníkmi v prevádzke. 

„Ona vonku fajčila a napriek tomu, že nemala inej roboty, ako nás obslúžiť, opakovane mi povedala, že ma na WC nepustí a teda svoje slovo aj dodržala,“ pokračovala Wanda, ktorej nezostávalo nič iné, len s plným mechúrom vydržať. „Ja som to napokon nejak zvládla na ďalšiu pumpu, ale dúfam, že ona už nikdy nikomu nič podobné neurobí,“ dodala. 

 

Tato pani pumparka z MOL pumpy na nemecko-ceskom hranicnom priechode ma dnes odmietla pustit na wc s vysvetlenim, ze...

Posted by Wanda Adamik Hrycova on Sunday, June 30, 2024

 

Viac o téme: Wanda Adamík Hrycová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu