Pondelok8. júl 2024, meniny má Ivan, zajtra Lujza

Víkendová DRÁMA u Hrycovej: Prosby o POMOC… Stratila posledný dar od nebohého otca (†71)!

Wanda Adamik Hrycová
Wanda Adamik Hrycová (Zdroj: Instagram W.A.H.)

BRATISLAVA - Wanda Adamik Hrycová (46) mala hlavu v smútku. Stratila totiž vzácny dar od svojho nebohého otca Andyho Hryca.

V apríli 2020 lekári Andymu Hrycovi (†71) diagnostikovali leukémiu. 10 mesiacov na to prišla zdrvujúca správa. Slovenský herec na ňu podľahol. Jeho smrť zasiahla mnoho ľudí, najmä jeho dcéru, režisérku Wandu Adamik Hrycovú. Tá na neho myslí stále.

Galéria: Wanda Adamik Hrycová

Preto bolo pre ňu obrovským sklamaním, keď včera zistila, že stratila náramok, ktorý bol jeden z posledných darov od jej otca. „Ja viem, že šanca je mizivá, ale topiaci sa aj slamky chytá…. Dnes som niekde stratila tento zlatý náramok vysádzaný malými briliantami. Je to posledný darček, ktorý som dostala od môjho otca…. Srdce mi puká,“ zverila sa. „Tak len keby sa náhodou zázraky predsa len diali a niekto ho našiel, napíšte mi, prosím. Odmena vás neminie,“ dodala. O pár hodín neskôr sa však stal zázrak a luxusný šperk našiel jej syn. „Aktualizácia: Poplach odvolaný! Náramok, ktorý nikdy nedávam dole z ruky našiel môj Artem. Ďakujem všetkým za zdieľanie," informovala.

Viac o téme: Wanda Adamik Hrycová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu