Streda3. júl 2024, meniny má Miloslav, zajtra Prokop

DRÁMA na festivale v Karlovych Varoch: KOLAPS známej Češky na módnej prehliadke!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Profimedia)

KARLOVE VARY - Hostí Medzinárodného filmového festivalu v Karlovych Varoch cez víkend zastihli neznesiteľné horúčavy. A jedna z nich na ne aj doplatila... Reč je o modelke Natálii Jiráskovej (19), ktorej priamo na prehliadkovom móle prišlo zle. A len čo z neho zišla, skolabovala!

V piatok u našich západných susedov odštartoval už 58. ročník Medzinárodného filmového festivalu Karlove Vary. V kúpeľnom meste sa tak zišli tie najväčšie celebrity Česka, aby si vychutnali nielen slávnostné premiéry, ale aj sprievodný program. Jednym z nich bola módna prehliadka návrhárky Beaty Rajskej. V ten deň však bolo neznesiteľné teplo. 

DRÁMA na festivale v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

A práve na to doplatila jedna z predvádzajúcich modeliek. Konkrétne išlo o dcéru známej českej moderátorky a herečky Ivy Kubelkovej, Natáliu Jiráskovú. 19-ročnej kráske prišlo nevoľno priamo na móle pred zrakmi hostí, no nedala nič najavo. Keď sa však vrátila do zákulisia, skolabovala. Len čo zišla z móla, zložila sa k zemi. 

„Natálka má nízky tlak a urobilo sa jej hrozne zle. Skolabovala, potom vracala, bolo jej strašne,“ prezradila portálu Super.cz jej kolegyňa. „Akonáhle sa dala dokopy, pokračovala v predvádzaní záverečných modelov. Je to hrdinka a obrovský profík. Bolo jej hrozne, no napriek tomu prácu dokončila,“ dodala spomínaná žena. 

Natálie Jirásková a Adam Mišík na módnej prehliadke Beaty Rajskej v Karlovych Varoch
Zobraziť galériu (3)
Natálie Jirásková a Adam Mišík na módnej prehliadke Beaty Rajskej v Karlovych Varoch  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Iva KubelkováNatálie JiráskováMFF Karlovy Vary 2024
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu