Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Ondrej Kandráč ukázal VIDEO zo súkromia: Romantika s nádhernou manželkou Erikou!

Ondrej Kandráč s manželkou Erikou
Ondrej Kandráč s manželkou Erikou (Zdroj: Instagram OK)

GRÉCKO – Ondrej Kandráč sa má ako v raji! S rodinou dovolenkuje v Grécku, odkiaľ svojim fanúšikom posiela vrúcne pozdravy. A majú sa naozaj kráľovsky.

Galéria: Ondrej Kandráč s rodinou dovolenkuje v Grécku

Komu môže byť lepšie, ako Ondrejovi Kandráčovi? Darí sa mu v profesionálnej sfére a rovnako aj v súkromnom živote. S manželkou Erikou v láske vychovávajú svoje tri deti, Ondreja (15), Emu (12) a štvorročnú Marušku, ktorá možno tiež pôjde v umelcových šľapajach. Na hudobnú dráhu totiž majú našliapnuté Ondro i Emka, ktorá sa zviditeľnila najmä v detskej verzii šou Tvoja MINI tvár znie povedome, kde skončila na druhom mieste. Z Ondra sa tiež rodí husľový virtuóz a neraz sa predstavil aj ako spevák. No a Maruška? Tá rozbieha internetovú kariéru zatiaľ na dovolenke v Grécku. Kandráč totiž zverejnil na sociálnej sieti video, v ktorom sa Maruška predviedla ako tanečníčka. „S najkrajšou herečkou na kultovej pláži Anthony Quinn, kde tento herec tancoval pri nakrúcaní slávneho filmu Grék Zorba. A čo iné ako legendárne Sirtaki, resp. aspoň pokus. Aj keď treba uznať, mojej tanečníčke to išlo naozaj skvelo,“ pochválil sa otecko, ktorý robil dcére tanečného partnera, na sociálnej sieti.

Ondrej Kandráč ukázal VIDEO zo súkromia: Ahá, aká je z Marušky tanečníčka (Zdroj: Facebook OK)

Hoci sú na dovolenke všetci piati a hlavný čas venujú rodičia svojim trom deťom a potulkám po plážach, meste Rodos či ďalších miestach Ondrej s Erikou si doprajú aj romantické chvíle vo dvojici. „Keď už tu máme ten čas dovoleniek, na jednu sme si odbehli aj my. A keďže staršie deti sa už postarajú o Marušku, večerné chvíle si občas užívame vo dvojici“, pridal Ondro aj krátke video s manželkou. Pozrite, takto vyzerá ich večerná chvíľka romantiky.

 

Viac o téme: GréckoDovolenkaOndrej Kandráč
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu