Pondelok1. júl 2024, meniny má Diana, zajtra Berta

Herečka Vráblicová po prevalení ROZVODU: Zbavuje sa LUXUSNÉHO domu!

Lucii Vráblicovej skrachovalo dlhoročné manželstvo Zobraziť galériu (2)
Lucii Vráblicovej skrachovalo dlhoročné manželstvo (Zdroj: Facebook VN)

STUPAVA - Herečke Lucii Vráblicovej (50) sa rozpadlo dlhoročné manželstvo. Teraz učinila ďalší rázny krok. Predáva svoj luxusný dom v Stupave. Toľkoto zaň chce!

Iba minulý týždeň vyšlo najavo, že sa herečka Lucia Vráblicová rozvádza. Vzťah s mladším manželom Viktorom jej skrachoval po dlhých 24 rokoch. Z ich lásky vzišiel 22-ročný syn Benjamín. „Áno, Lucka sa rozvádza,“ dozvedeli sme sa pred časom od nášho zdroja z hereckého prostredia.

No a po prevalení tejto informácie učinili už exmanželia ďalší zásadný krok v jej živote. Predávajú luxusnú nehnuteľnosť. „Vyzerá to tak, že tento krásny, priestranný dom čaká práve na Vás! Stačí si dohodnúť obhliadku a môže byť práve Váš,“ napísala k facebookovému statusu herečka. Bungalov sa predáva za vyše 464 tisíc. Má lukratívny 6-árový pozemok, 4 izby zariadené v modernom štýle a garáž.

Herečka predáva svoj luxusný dom
Zobraziť galériu (2)
Herečka predáva svoj luxusný dom  (Zdroj: Facebook L.V.)

„Áno, prežili sme s bývalým manželom časť života. Niečo sa končí, niečo nové sa začína. Jedny dvere som teraz zavrela, otváram tie druhé a čakám, čo pekné príde. Človek sa nesmie poddať smútku, sklamaniu či pocitu osamelosti. Nikdy nie ste sama, vždy je tu niekto, kto vás dokáže podržať, podať ruku, na koho pleci sa môžete vyplakať alebo s kým sa môžete zasmiať. Vždy sa niekto na tejto planéte nájde. Aj preto je nás možno tak veľa, aby sme sa vedeli ponachádzať,“ prezradila pre týždenník Šarm svoje vnímanie tejto situácie.

Archívne video

Herečka Lucia Vráblicová priznala vážne zdravotné problémy: Kvôli bolestiam skončila na operačnom stole! (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Viac o téme: RozchodLáskaRozvodManželstvoLucia VráblicováKrach
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu